Un şofer băut şi-a băgat soţia şi fiul în spital, în urma unui accident rutier

Doi soţi şi fiul lor în vârstă de cinci ani, din localitatea băcăuană Livezi, au ajuns la spital cu diverse leziuni, în urma unui accident provocat de soţul femeii, care a intrat cu maşina într-un copac, bărbatul fiind depistat de poliţişti cu o alcoolemie de 0,79 la mie.

RomaniaTV.net
04 mart. 2013, 19:04
Un şofer băut şi-a băgat soţia şi fiul în spital, în urma unui accident rutier

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, accidentul a avut loc raza comunei Helegiu, de pe drumul naţional DN 11, după ce şoferul de 29 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei şi intrat cu maşina într-un copac de pe marginea şoselei.

În urma impactului, cei doi soţi precum şi fiul acestora, în vârstă de cinci au, au suferit diverse leziuni corporale.

„Cele trei victime ale accidentului au fost preluate de ambulanţă şi transportate la Spitalul Oneşti, de unde apoi s-a luat decizia transferului la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma testării şoferului cu aparatul alcoolscop, a rezultat o valoare de 0,79 mg/litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 29 de ani pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o concentraţie mai mare de 0,80g/l alcool pur în sânge.