Doi tineri au căzut de la un balcon a cărui balustradă s-a rupt. Unul dintre ei este în comă

Doi tineri din Braşov, un bărbat şi o femeie de 27 şi 23 de ani, au ajuns la spital după ce balustrada balconului unei vile unde se aflau în vizită s-a rupt şi au căzut de la etajul întâi, bărbatul fiind în comă, cu şanse minime de supravieţuire

RomaniaTV.net
21 feb. 2013, 13:59
Doi tineri au căzut de la un balcon a cărui balustradă s-a rupt. Unul dintre ei este în comă

Cei doi tineri se aflau în vizită, miercuri, la locuinţa unor prieteni. Ei se aflau pe balconul vilei, iar la un moment dat balustrada s-a desprins şi au căzut de la o înălţime de aproximativ trei metri şi jumătate.

Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov, iar femeia, care a suferit o fractură la un umăr, a fost externată. Bărbatul, însă, a suferit un traumatism cranian sever şi a intrat în comă.

„Pacientul a suferit o fractură craniană severă. A fost operat de urgenţă, dar este în continaure în comă, în stare foarte gravă, cu şanse minime de supravieţuire”, a declarat Gabriela Chiţea, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Braşov.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, a afirmat că o echipă de poliţişti şi procurori a mers la locul incidentului pentru cercetări.