Doi tineri au cumpărat un CASTEL în Transilvania. Cu aceaşi sumă îşi cumpărau un apartament în Bucureşti

Publicat: Marţi, 12 Aprilie 2016 12:07 // Actualizat: Marţi, 12 Aprilie 2016 12:09 // Sursa: romaniatv.net

La numai 25 de ani, o tânără şi soţul ei au lăsat în urmă viaţa din Bucureşti şi au cumpărat un castel în Transilvania. L-au renovat, i-au descoperit poveştile, iar acum le spun mai departe celor care le trec pragul. Castelul din secolul al XVII-lea atrage din ce în ce mai mulţi turişti, potrivit tvr.ro.

Foto: blog.hotelguru.ro

De cum păşeşti în castelul Tălişoara din Covasna te împresoară o atmosferă de poveste. Clădirea a fost construită în 1680 de un nobil secui. A păstrat farmecul vremurilor trecute, deşi în vremea comunismului a fost transformată în sediu al CAP-ului. După Revoluţie, clădirea avea nevoie de cineva care să-i redea strălucirea de altădată.

A fost descoperită acum 8 ani de familia Racz. La preţul unui apartament din Bucureşti, tinerii şi-au cumpărat un castel. Au renovat clădirea şi au transformat-o într-o oază de linişte pentru turişti.

Fostul castel nobiliar se află în categoria A a monumentelor istorice. Are 8 camere pentru oaspeţi, fiecare cu o poveste demnă de cărţile de istorie. Pe pereţi pot fi admirate încă picturi vechi de sute de ani.

Citeşte şi Castelul Bran, scos la vânzare pentru suma de 66 de milioane de dolari

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
castel castel transilvania tineri cumparat castel Transilvania
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 apr 12:28
... La numai 25 de ani, o tânără şi soţul ei au lăsat în urmă viaţa din...
12 apr 12:19
...castel în Transilvania. L-au renovat, i-au descoperit poveştile, iar acum le spun mai departe celor care le trec pragul. Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
1
EUR
4.7480
RON
19 Feb
noapte 2 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H