Doi tineri au furat de la o bătrână 6.600 lire sterline şi 1.000 euro: Mi-au luat punga cu bani şi verighetele VIDEO

Caz incredibil în Mehedinti. Doi hoţi au prădat o casă dintr-o comună din judet, apoi i-au dat foc şi au plecat cu 6.600 lire sterline, 1.000 euro şi mai multe bijuterii din aur. Politistii au reusit să-i prindă pe făptasi si nimeni nu a fost rănit în incendiu.

RomaniaTV.net
21 aug. 2020, 09:06
Doi tineri au furat de la o bătrână 6.600 lire sterline şi 1.000 euro: Mi-au luat punga cu bani şi verighetele VIDEO

Cei doi tineri au furat o sumă mare de bani, dar și bijuterii de aur. Ca să-și șteargă urmele au dat apoi foc la casă.

„Au intrat pe geam amandoi. Dupa ce au dat cu cinci litri de benzina, au iesit afara. Au luat banii si dupa aia au dat cu benzina afara. Punga cu bani mi-au luat-o si mi-a luat verighetele”, povesteşte bătrâna.

La data de 19 august, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Șimian i-au identificat pe cei doi bărbați de 22, respectiv 23 de ani bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

Din probatoriul administrat polițiștii au stabilit că în noaptea de 28-29 iunie a.c., cei doi tineri ar fi pătruns într-o locuință, de pe raza localității Zegaia, de unde ar fi sustras 6.600 lire sterline, 1.000 euro, bijuterii din aur și un card bancar, după care au incendiat încăperea.

Polițiștii au pus în aplicare doua mandate de percheziție domiciliară în urma cărora au ridicat mai documente care atestau tranzacții de schimb valutar efectuate după producerea evenimentului, iar la una din locuințe au fost indentificate bijuteriile din aur.

Cei doi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.