Doi tineri au găsit o CAMERĂ FOTO pe fundul OCEANULUI, având parte de o SURPRIZĂ IMENSĂ când au ajuns acasă

Doi studenţi au avut parte de o surpriză incredibilă în timpul unei scufundări în ocean. Astfel, ei au descoperit o cameră de fotografiat pierdută în timpul unui naufragiu. Inedit este faptul că imaginile erau intacte. 

05 sept. 2014, 10:57

Doi studenţi canadieni, dornici de senzaţii tari, au ales să se scufunde în apele oceanului pentru a observa viaţa marină. Cu toate acestea, ei au găsit o cameră de fotografiat pierdută în urmă cu doi ani, în timpul unui naufragiu, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Descoperire incredibilă: Adâncurile oceanelor găzduiesc 95% dintre toţi peştii de pe Pământ

Siobahn Gray, instructorul care se afla alături de tineri în apă, a luat camera acasă, dorind să vadă dacă mai există şanse ca imaginile să fie salvate. Spre surprinderea bărbatului, cardul de memorie era perfect funcţional.

Am scos cardul de memorie, l-am bagat în calculator şi a mers perfect„, a declarat Siobahn.

Ulterior, într-o încercare disperată de a-l găsi pe proprietar, studenţii au postat imaginile pe mai multe reţele de socializare, rugându-şi prietenii să le dea mai departe. În câteva zile, un salvamar care a văzut pozele l-a recunoscut pe Paul Burgoyne, un bărbat ce fusese salvat dupa ce ambarcaţiunea sa s-a scufundat în 2012 şi l-a anunţat de descoperirea făcută.

Citeşte şi Misterul Triunghiului Bermudelor a fost rezolvat: Ce se întâmplă cu adevărat în bizarul loc

Am fost uimit. Am recuperat atât camera, cât şi fotografiile pe care le făcusem. Aveam pe el poze de când am împrăştiat cenuşa părinţilor mei deasupra unui lac din Ontario. Este pur şi simplu minunat„, a explicat Burgoyne.