Doi tineri au murit carbonizaţi într-un grav accident de circulaţie. Şoferii din trafic au asistat îngroziţi

Tragedie cumplită în judeţul Olt. Doi tineri au murit carbonizaţi după ce maşina în care se aflau a luat foc după un impact cu un TIR. Şoferii din trafic au asistat îngroziţi şi neputincioşi.

11 iul. 2015, 07:28
Doi tineri au murit carbonizaţi într-un grav accident de circulaţie. Şoferii din trafic au asistat îngroziţi

Sfârşit cumplit pentru doi tineri din judeţul Olt, care, sâmbătă dimineaţă, au murit arşi de vii în urma producerii unui accident de circulaţie pe raza comunei Vişina. Nenorocirea a avut loc la ieşirea din comuna Vişina Nouă spre Vădastra, pe DJ 604, în jurul orelor 04.00.

„Şoferul unui autoturism marca Opel Vectra înmatriculat în Bulgaria, în vârstă de 28 de ani, a efectuat o manevră de depăşire a altei maşini fără să se asigure corespunzător, timp în care, din sens opus, venea un autotren ce tracta o semiremorcă condusă regulamentar de un bărbat de 55 ani din comuna Dărmăneşti, judeţul Argeş. În timpul manevrei de depăşire, şoferul autoturismului a intrat în coliziune cu roata stângă a remorcii autotrenului, fapt ce a făcut ca acesta să piardă controlul volanului asupra direcţiei de mers, intrând apoi într-un cap de pod şi într-un pom de pe marginea drumului, aflate pe sensul opus, după care maşina a fost cuprinsă de flăcări”, a declarat comisar-şef Iulian Nicolae, purtător de cuvânt al Poliţiei Olt, potrivit adevarul.ro.

Impactul a fost atât de violent încât cele două victime ale accidentului, şoferul de 28 de ani (Minel D.) şi pasagerul de 27 de ani (Costel D.), nu au mai putut fi salvate în niciun fel. Echipajele de intervenţie au găsit victimele carbonizate în interiorul autoturismului.

Vezi şi:  Grav accident de circulaţie în Cluj. O femeie a fost omorâtă cu maşina de un poliţist beat