Doi tineri beți și drogați au făcut accident și apoi s-au filmat şi au postat imaginile pe rețelele de socializare

Inconștiență maximă! Doi tineri care erau beți și drogați au făcut live pe Facebook după un accident pe care l-au provocat. Culmea este că mașina pe care au distrus-o după ce s-au izbit de un stâlp nu era a lor. O luaseră de la un prieten pe care l-au anunţat despre accident în live-ul de pe Facebook.

22 iun. 2022, 15:59
Doi tineri beți și drogați au făcut accident și apoi s-au filmat şi au postat imaginile pe rețelele de socializare

Un tânăr teribilist, despre care polițiștii spun ca nu era doar băut, ci și drogat, a furat mașina prietenului său și a distrus-o după ce a intrat într-un stâlp de electricitate. Atât el, cât și pasagerul din dreapta au ajuns la spital.

Citeşte şi: Piaţa maşinilor second hand în creştere în România. La ce să fii atent când cumperi o maşină electrică la mâna a doua

Accidentul s-a produs noaptea trecută şi doar cei doi tineri aflaţi în autoturismul avariat au suferit rani uşoare. După ce au reuşit să iasă din maşina distrusă, tinerii s-au filmat şi au postat pe Facebook imagini cu ei şi cu autoturismul avaria. În filmare, cei doi îl anunţă pe proprietarul maşinii că au făcut accident.

Tânărul aflat la volanul maşinii distruse a ajuns întâi la spital unde a primit îngrijiri medicale, apoi a fost dus la poliţie pentru a da declaraţii. La secţie au ajuns şi pasagerul din dreapta, dar şi proprietarul maşinii „împrumutate”.

Citeşte şi: Un nou accident mortal! Motociclist a MURIT pe loc după impactul cu un autoturism

 


loading...