Doi tineri de 18 și 22 de ani au murit în accident, în Suceava. Alți trei au fost grav răniți

Doi tineri de 18 și 22 de ani și-au pierdut viața în accident, după ce un autoturism s-a răsturnat duminică seara la Cornu Luncii, în județul Suceava.

15 aug. 2021, 22:29
Doi tineri de 18 și 22 de ani au murit în accident, în Suceava. Alți trei au fost grav răniți

Alți trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani au fost răniți în urma accidentului.

Tragedia s-a petrecut în această după-amiază pe raza localității Dumbrava, comuna Cornu Luncii.

Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că au fost implicate cinci persoane: un tânăr de 22 de ani care a decedat pe loc, un alt băiat de 18 ani care a intrat în stop cardiorespirator și i s-au aplicat manevre de resuscitare, iar ceilalți trei pasageri au fost transportați la spital cu răni grave.

În cazul tânărului de 18 ani s-au efectuat manevre de resuscitare timp de câteva zeci de minute, dar fără succes. La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD și trei echipaje SAJ, conform Monitorul de Suceava.

Accident cumplit, opt persoane au murit pe autostradă

Un alt accident cumplit a avut loc astăzi. Opt persoane au murit, duminică, într-un accident de autocar pe o autostradă, la 70 de kilometri sud-vest de Budapesta, a anunţat poliţia din Ungaria, potrivit AFP.

Vehiculul înmatriculat în Ungaria, care transporta peste 50 de persoane, a intrat în coliziune la ora 05.55 cu stâlpul unui viaduct.

46 de pasageri au fost răniţi uşor, iar alţi doi au răni grave. Autorităţile nu au precizat vârstele şi identităţile victimelor. Cauza accidentului încă nu a fost stabilită. În 2003, 33 de persoane au murit în Ungaria după coliziunea dintre un tren şi un autocar cu turişti germani la Siofok, staţiune situată la 100 de kilometri sud-vest de Budapesta, scrie hiradu.hu.