Doi tineri în stare gravă, după ce au intrat VIOLENT cu maşina într-un stâlp de iluminat

Doi tineri au ajuns la spital în stare gravă, după ce s-au izbit cu maşina într-un stâlp de iluminat, la Câmpulung Moldovenesc.

RomaniaTV.net
11 dec. 2015, 12:37
Doi tineri în stare gravă, după ce au intrat VIOLENT cu maşina într-un stâlp de iluminat

Autoutilitara a derapat la ieşirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă, pe fondul vitezei mari, şi s-a izbit de un stâlp al reţelei electrice situat pe trotuarul din partea dreaptă a drumului, scrie monitroulsv.ro.

Citeşte şi Un şofer din Piteşti a provocat un ACCIDENT RUTIER, după ce a făcut infarct la volan

Impactul a fost deosebit de violent, maşina fiind distrusă în proporţie de 80%, iar cei doi ocupanţi ai maşinii, şoferul şi un tânăr de 27 de ani, ocupantul scaunului din dreapta faţă al maşinii, suferind traumatisme şi fracturi multiple. Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Ajunşi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean din Suceava, cele două victime ale accidentului au fost investigate de medici şi internate în secţiile spitalului.

Tânărul de 24 de ani aflat la volan a fost internat în secţia de ortopedie a spitalului, cu fractură de femur drept, o fractură de gleznă, plagă la piciorul stâng şi un traumatism cranio-cerebral minor. Aflat în stare gravă, tânărul de 27 de ani a fost internat la secţia de terapie intensivă cu un traumatism cranio-cerebral major, în comă profundă, cu edem cerebral şi un prognostic rezervat din partea medicilor. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.