Doi tineri îndrăgostiţi, omorâţi într-o cameră de hotel din Cambodgia VIDEO

Cei doi au fost atacaţi pe holul hotelului, iar camerele de supraveghere au surprins momentul în care sunt împinşi, sub ameninţarea armelor de foc, spre camera lor, de unde nu au mai ieşit.

15 ian. 2021, 23:40
Doi tineri îndrăgostiţi, omorâţi într-o cameră de hotel din Cambodgia VIDEO
Doi tineri îndrăgostiţi, omorâţi într-o cameră de hotel

Doi tineri din China au fost luaţi ostatici, iar momentul a fost înregistrat. A fost însă şi ultimul cu perechea de îndrăgostiţi în viaţă. Imaginile tulburătoare au fost surprinse de camera de supraveghere a hotelului din Cambodgia unde aceştia erau cazaţi.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani și iubita lui de 22 au fost găsiți morți, a doua zi, de menajera care venise să facă curățenie în cameră. Femeia avea bandă adezivă pe gură și era legată de mâini și de picioare.

Potrivit presei locale, chinezul Xiao Bo a fost strangulat în cameră și apoi târât până în baie, relatează publicația Daily Star, citată de Stirileprotv.

În imaginile surprinse de camerele de securitate ale hotelului LH Residence din Phnom Penh se văd ultimele momente cu cei doi chinezi în viață, imobilizați pe hol de agresori, care îi împing în cameră sub amenințarea unor arme.

Doi tineri îndrăgostiţi, omorâţi într-o cameră de hotel

De altfel, atacul pare planificat cu grijă, afirmă oficiali ai poliției din capitala Cambodgiei, pentru că criminalii închiriaseră un apartament pe același etaj cu victimele. Poliția a dat publicității imaginile, în speranța că acest lucru va duce la prinderea rapidă a făptașilor. Imaginile sunt însă de proastă calitate, iar criminalii poartă măști sanitare.

Dubla crimă a avut loc pe 12 ianuarie, iar a doua zi, cadavrele chinezilor au fost găsite de menajeră.

„Ambasada chineză în Cambodgia își exprimă sincerele condoleanțe familiei celor doi cetățeni care au fost uciși în Phnom Penh. Ambasada urmărește îndeaproape ancheta crimelor și se află în legătură directă cu ministrul de interne din Cambodgia și cu departamentul de poliție din Capitală. Cerem autorităților cambodgiene să rezolve cât mai rapid cazul și să pedepsească drastic criminalii, în conformitate cu legile statului. Poliția depune toate eforturile în această investigație, are anumite informații și urmează deja câteva piste” a transmis ambasada.

Citeşte şi: Şi-a transformat taxiul în club de noapte ca să ridice moralul clienţilor. VIDEO

 


loading...
Partenerii noștri