Şi-a transformat taxiul în club de noapte ca să ridice moralul clienţilor. VIDEO

Un taximetrist din Grecia s-a gândit să le aducă zâmbetele pe buze şi bucuria în suflete clienţilor lui în această perioadă în care toată lumea e tristă şi copleşită de griji. Aşa încât şi-a reinventat autoturismul, transformându-l într-un veritabil club de noapte.

15 ian. 2021, 20:43
Şi-a transformat taxiul în club de noapte ca să ridice moralul clienţilor. VIDEO
Taximetristul Konstantinos Bekios. FOTO: Reuters

Konstantinos Bekio şi-a transformat taxiul în club de noapte pentru a-şi binedispune clienţii. Acesta este şofer de taxi în Grecia şi s-a decis să ridice moralul pasagerilor dotându-şi maşina cu muzică de club, stroboscop şi lumini, scrie Reuters, citat de Mediafax.

Am observat că pasagerii erau mereu stresaţi, trişti, cu moralul la pământ”, povesteşte şoferul. „Am început să pun muzică în maşină, să o dau tare, şi oamenii se bucurau, chiar dacă era pe termen scurt, cât durează cursa. Aşa ne-a venit ideea unui club privat în taxi”, spune Konstantinos.

Şi-a transformat taxiul în club de noapte. Clienţii, încântaţi de experienţă

Bekios a decorat taxiul cu ajutorul fiului său, în vârstă de 11 ani, şi este foarte mândru de rezultat. Clienţii, la rândul lor, sunt bucuroşi de experienţa de care au parte în taxiul lui Konstantinos.

Citeste si Zona continentală a Greciei a înregistrat un record meteorologic, măsurând scăderi de temperaturi de până la 40 de grade Celsius într-o singură zi.

Îţi schimbi starea instant. Este o perioadă stresantă pentru noi toţi, moralul nostru e la pământ. Aşa că astfel de gesturi sunt o soluţie pentru a evada din rutina asta”, a spus o clientă.

Barurile, restaurantele şi cluburile de noapte sunt închise în Grecia, din luna noiembrie şi încă nu se ştie când vor fi redeschise.

Citeste si Românii îşi vor putea face vacanţele pe faimoasa insulă a lui Aristotel Onassis. Grecia a anunţat că o introduce în circuitul turistic