Doi tineri, la spital, după ce au fost loviţi în cap de zăpada căzută de pe acoperiş

Un tânăr de 22 de ani din Piteşti a ajuns la spital după ce a fost lovit de o bucată de gheaţă. Băiatul aştepta autobuzul în staţie, în momentul în care bucăţile de gheaţă s-au desprins de pe un bloc. Şi la Alba Iulia, ţurţurii au făcut o nouă victimă. Un copil în vârstă de trei ani a fost lovit de o cantitate mare de zăpadă care a căzut de pe acoperişul casei părinţilor săi.

RomaniaTV.net
24 feb. 2012, 15:28
Doi tineri, la spital, după ce au fost loviţi în cap de zăpada căzută de pe acoperiş

Băiatul de 22 de ani aştepta autobuzul în staţie, când a fost lovit de bucăţile de gheaţă care au căzut de la 20 de metri, de pe un bloc. Tânărul a fost scos de sub gheaţă şi imediat preluat de o ambulanţă, care l-a dus la Spitalul Judeţean din Piteşti. Victima se află în afara oricărui pericol.

Familia băiatului vrea să ceară daune administratorului blocului de unde a căzut gheaţa.

În Alba Iulia, un copil de trei ani a fost lovit de zăpada căzută de pe acoperiş. Potrivit martorilor, copilul se juca lângă casa părinţilor, iar la un moment dat o cantitate foarte mare de zăpadă a căzut peste el, prinzându-l sub nămeţi, informează Mediafax. Vecinii au auzit ţipetele copilului şi au sunat la serviciul unic de urgenţă 112.

Medicii de pe ambulanţă i-au acordat copilului primele îngrijiri, apoi l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. „Copilul a fost echilibrat de medicii de la UPU. I se vor face radiografii, examen chirurgical şi ortopedic pentru a se stabili dacă a suferit leziuni interne în urma căderii unei catităţi foarte mari de zăpadă”, a declarat dr. Romeo Stănculescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Medicii au precizat că micuţul va mai rămâne internat câteva zile.