Turişti atacaţi cu bâtele în timpul unei plimbări cu ATV-uri în Arieşeni VIDEO

Doi tineri au fost atacaţi cu bâtele la Arieşeni după ce ar fi ajuns pe terenul viceprimarului cu ATV-ul. Tinerii se plimbau alături de iubitele lor cu ATV-urile în ziua de Crăciun, moment în care au fost atacaţi. Tinerii acuză că au fost amenințați cu moartea și că le-ar fi fost sechestrate iubitele. Edilul susține că cei patru ar fi intrat cu ATV-urile pe terenul lui. Polițiștii au deschis acum o anchetă.

26 dec. 2019, 08:55
Turişti atacaţi cu bâtele în timpul unei plimbări cu ATV-uri în Arieşeni VIDEO

Emi Pustea, unul dintre tinerii atacați, a publicat pe Instagram două clipuri cu momentul în care au fost atacați și a dat detalii despre momentul agresiunii.

Citeşte şi Doi tineri au fost atacaţi de un câine agresiv într-un parc din Botoşani. Cum au reacţionat jandarmii după apelul la 112

„Nu vorbim aici despre oameni, vorbim despre viceprimarul Arieşeniului, cel ce stă în mașină și îmi calcă telefonul atunci când coboară să îl lovească pe fratele meu, după ce fratele lui mi-a dat în cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dânsul sparge ATV-urile. Blonduţul din imagine este una din încă 5 persoane apărute în, altercație fiind la fel de revoltat și pregătit să atace”, a scris tânărul într-unul dintre mesajele atașate filmărilor.

Tânărul a afirmat că atât el, cât și fratele său au ajuns la spital în urma atacului violent.

„Ţin să menționez atât sechestrare, amenințare cu moartea, lovituri multiple la cap având scris pe foaie, eu personal, (fractură parietală în urma atacului) tentativă de omor (6-7 oameni năvală peste fratele meu, lovindu-l puternic în zona capului, cervical + tâmple, (desigur viceprimarul nu lipsea cu picioarele și pumnii) și cel mai important, tentativă de viol, pentru că alt motiv de a leșina iubiții unor fete și a începe să le tragi de geci, spunându-le că nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic, te poți crede cine vrei, dar nu uita că ești un om!”, a mai scris Emi Pustea pe Instagram.

Tinerii atacați au sunat la 112 pentru a cere ajutor. Polițiștii au întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru amenințare, distrugere și lovire, a declarat pentru Libertatea Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.