Doi tineri suspectaţi că i-au furat unei femei cerceii şi lanţul din aur, reţinuţi în Capitală

Doi tineri în vârstă de 21 de ani au fost reţinuţi de poliţişti, fiind suspectaţi că au tâlhărit o femeie, căreia i-au luat o pereche de cercei şi un lanţ, ambele din aur, în valoare de aproximativ 8.300 de lei, informează, duminică, Poliţia Capitalei.

RomaniaTV.net
07 oct. 2012, 14:26
Doi tineri suspectaţi că i-au furat unei femei cerceii şi lanţul din aur, reţinuţi în Capitală

Poliţiştii au făcut, sâmbătă, trei percheziţii domiciliare, ocazie cu care au depistat şi reţinut doi tineri, suspectaţi de faptul că, la finalul săptămânii trecute, ar fi tâlhărit o femeie, a precizat Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă.

Cei doi suspecţi, având vârsta de 21 de ani, ar fi furat, pe 28 septembrie, de la o femeie de 45 de ani, o pereche de cercei şi un lanţ din aur, pe care aceasta le avea asupra sa.

Din cercetările desfăşurate până la acest moment a reieşit faptul că tâlhăria ar fi fost săvârşită de către patru indivizi, poliţiştii bucureşteni identificându-i deja şi pe ceilalţi doi suspecţi, faţă de care au fost luate măsuri de depistare, întrucât sunt dispăruţi de la domiciliu.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Capitalei, unul dintre suspecţi fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile.