Doi vasluieni, condamnaţi la ani grei de închisoare pentru OMOR DEOSEBIT DE GRAV

Doi tineri din localitatea vasluiană Corni-Albeşti au fost condamnaţi la 17, respectiv, 16 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav, după ce au ucis în bătaie un bătrân de 70 de ani pe care l-au tâlhărit de suma de 300 de lei.

29 oct. 2013, 18:32
Doi vasluieni, condamnaţi la ani grei de închisoare pentru OMOR DEOSEBIT DE GRAV

Magistraţii Tribunalului Vaslui i-au condamnat la 17, respectiv, 16 ani de închisoare pentru omor deosebit de grav pe doi verişori din localitatea Corni-Albeşti care, în urmă cu mai puţin de doi ani, au ucis un bătrân pentru suma de 300 de lei, potrivit Mediafax.

În aceeaşi sentinţă dată de judecătorii vasluieni, tinerii au primit şi câte o condamnare de câte opt, respectiv şapte ani, pentru tâlhărie.

CITEŞTE ŞI: Vasluian CONDAMNAT la 20 de ani de închisoare după ce şi-a VIOLAT în mod repetat fiicele

Potrivit rechizitoriului prezentat în instanţă de către procurori, Constantin şi Radu Adam s-au întors de la muncă din străinătate în preajma Crăciunului din anul 2011 şi, după ce au intrat peste bătrân în locuinţă, i-au cerut acestuia să-i dea toţi banii pe care-i avea în casă. În speranţa că va scăpa, bătrânul le-a spus că nu are nicio economie, ceea ce i-a determinat pe cei doi tineri să-l lovească pentru a mărturisi unde-şi ţine ascunşi banii.

De teamă să nu fie omorât, bărbatul a scos cei 300 de lei pe care-i avea în casă, însă nu i-a mulţumit pe verişori Adam, care au continuat să-l bată cu sălbăticie.

În cele din urmă, tinerii au renunţat şi, după ce l-au lăsat pe bătrân inconştient în casă, au mers la locuinţa unuia dintre ei, unde au băut până a doua zi dimineaţă.

Totul s-a încheiat la un restaurant din comuna Roşieşti, unde cei doi au ajuns plini de sânge, clienţii crezând că aceştia au tăiat porcul pentru Crăciun. Abia după două zile, bătrânul a fost găsit mort în casă de către un vecin, care a alertat Poliţia.

VEZI ŞI: Preotul traficant de etnobotanice, condamnat la 4 ani de închisoare