Doi vloggeri americani, fascinați de peisajele de pe Transfăgărăşan. Experienţa inedită pe care au avut-o cu urşii: „Nu am stat niciodată atât de aproape de un urs” VIDEO

Sammy și Tommy sunt doi vloggeri din Statele Unite ale Americii, pasionați de aventură și călătorii în jurul lumii. În luna mai 2021, ei au vizitat pentru prima oară România și au rămas fascinați de peisajele unice pe care le-au văzut aici.

08 iun. 2021, 06:05

Vloggeri americani pe Transfăgărăşan. O experienţă copleşitoare, complet neaşteptată, spune Sammy. Printre atracţiile turistice pe care le-au vizitat s-au numărat şi cele din Munţii Făgăraş.

Ştiau că în România este cea mai mare concentraţie de urşi din Europa, ştiau că îi vor găsi pe Transfăgărăşan şi îşi doreau sa-i vadă de aproape. Dorinţa li s-a împlinit, astfel că cei doi s-au bucurat nu doar de peisajele superbe din munţi, dar şi întâlnirea în premieră cu urşii, care s-au apropiat foarte mult de maşina lor.

Citeşte şi Cererea în căsătorie care a făcut-o pe o tânără să țipe. Nu s-a așteptat nicio secundă la așa ceva! Iată ideea inedită devenită virală pe internet VIDEO

Vloggeri americani pe Transfăgărăşan: „Nu am stat niciodată atât de aproape de un urs”

Sammy şi Tommy au făcut o grămadă de poze la Bâlea Lac şi la cascada Bâlea, au degustat preparate specific româneşti – ciorbă de legume cu smântână şi ardei iute, bulz, mici, dar şi dintre cele mai puţin româneşti, precum colac secuiesc, au rămas muţi de uimire în faţa numeroaselor turme oi de pe culmi, dar şi în faţa crestelor muntoase acoperite cu zăpadă şi au făcut poze cu cei doi urşi care le-au ieşit în cale. Întâlnirea cu urşii a fost de departe cea mai tare experienţă pe care cei doi au trăit-o în România.

Am condus pe cel mai frumos drum rutier din lume, Autostrada Transfăgărășan. Este cel mai spectaculos și mai cunoscut drum din România. Este o atracție imensă pentru turiști de-a lungul celor cinci luni (iunie până în octombrie) în care este deschis. La punctul cel mai înalt al autostrăzii, 2042 m, există un lac frumos și mulți furnizori care vând mâncare și suvenire. Lacul Bâlea este o oprire excelentă pentru panorame superbe şi pentru fotografii spectaculoase. Drumul nu este foarte lung, dar dacă sunteți ca noi, nu doriți să pierdeți niciun moment, ar putea dura toată ziua!„, au scris cei doi în prezentarea vloggului realizat pe Transfăgărăşan.

Citeşte şi Metoda inedită prin care o angajată a unui magazin de bijuterii a demascat infidelitatea unui tânăr. Voia să-şi ceară iubita şi amanta în căsătorie

Urmăreşte vloggul spectaculos realizat de cei doi turişti americani.