Irinel Columbeanu este extrem de mândru de fiica sa. Care este planul pe care l-a pus la cale afaceristul împreună cu Monica Gabor pentru viitorul Irinei

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de 4 ani însă este extrem de mândru de realizările pe care le are aceasta din America.

16 aug. 2022, 16:50
Irinel Columbeanu este extrem de mândru de fiica sa. Care este planul pe care l-a pus la cale afaceristul împreună cu Monica Gabor pentru viitorul Irinei
Irina Columbeanu, decizia luată la doar 14 ani care l-a bucurat enorm pe Irinel

Fiica lui Irinel Columbeanu locuiește de câțiva ani buni în America, împreună cu mama ei, Monica Gabor. Zilele trecute, Irina Columbeanu a participat la un eveniment cu totul și cu totul deosebit.

Pasionată printre altele și de robotică, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a construit alături de colegii săi, niște mașinuțe pentru copiii cu dizabilități.

Citește și Irinel Columbeanu, dat în judecată pentru facturi neachitate: „Cum o casă nelocuită, care a ars complet poate genera consum de energie electrică? Spiritele care au dat foc casei, probabil se încălzesc la reșou”

Aceasta a dezvăluit presei locale din Malibu, meseria pe care își dorește să o urmeze. Spre surprinderea tuturor, Irina Columbeanu nu își dorește să îi calce pe urme mamei ei, ci vrea să devină neurochirurg.

Deși nu și-a mai văzut fetița de 4 ani, Irinel Columbeanu este extrem de mândru de realizările sale din America.

”Ea a spus, singură, în interviul pe care l-am citit, în acel ziar american, din Malibu, că ar vrea să devină neurochirurg. Îmi place să cred că este și o bucățică din mine. Cu siguranță, și din mama ei , și mediul în care trăiește, cred că a împins-o să facă aceste opțiuni.”, a spus Irinel Columbeanu la Antena Stars.

Afaceristul nu s-a arătat foarte încântat de alegerea fiicei sale. Irinel Columbeanu a lăsat să se înțeleagă că împreună cu Monica Gabor va încerca să o influențeze pe Irina astfel încât să ia decizia cea mai bună pentru viitorul ei.

”Eu, unul, în copilăria mea, am trecut prin astfel de faze, în care părinții mei s-au pronunțat în legătură cu ce voiam eu să fac. Au încercat să mă influențeze, lucru care nu prea mi-a plăcut, dar până la urmă, mi-a prins bine”, a declarat Irinel Columbeanu.

Afaceristul nu și-a mai văzut fetița încă din anul 2018 și așteaptă cu nerăbdare momentul în care cei doi se vor reîntâlni. Iar pentru asta Columbeanu are de gând să plece în America.

Irinel Columbeanu a suferit foarte mult după divorțul de Monica Gabor. Afaceristul a recunoscut în exclusivitate pentru Antena Stars, că a suferit după separare, dar nu neapărat pentru că a pierdut-o pe mama fiicei lui, ci din dezamăgire.

„Da, am suferit cel mai mult nu pentru mine și nici măcar pentru Irina (n.r fiica lor), ci pentru dezamăgirea pe care am avut-o constatând cât de curdă este altă lume pe care, din păcate, am fost ghinionist să o cunosc.”, a spus Irinel Columbeanu.

Citește și Monica Gabor îl umilește pe Irinel Columbeanu. Totul are legătură cu fiica lor