Doina Teodoru, iubita lui Scărlătescu, motivul discordiei dintre Bobonete și Mihai Rait. Momentul din Las Fierbinți de care nu mulți își mai amintesc

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt împreună de câțiva de ani de zile, actrița devenind cunoscută după apariția sa la Antena 1. Însă, puțini sunt cei care știu că iubita celebrului bucătar a apărut și în serialul Las Fierbinți.

17 aug. 2023, 13:17
Doina Teodoru, iubita lui Scărlătescu, motivul discordiei dintre Bobonete și Mihai Rait. Momentul din Las Fierbinți de care nu mulți își mai amintesc
Doina Teodoru a băgat zâzanie între Mihai Bobonete și Mihai Rait

Iubita lui Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru, este una dintre vedetele care au pendulat de a o televiziune la alta. A devenit cunoscută datorită apariției sale la iUmor, dar a putut fi văzută, ce-i drept pentru puțin timp, și la Pro TV.

Actrița a jucat în serialul Las Fierbinți, iar apariția ei a provocat ceartă între cei doi frați ai producției, Dorel și Bobiță, interpretați de Mihai Bobonete și Mihai Rait.

Citește și: Doina Teodoru, mamă de fetiță. Fotografia cu care i-a impresionat pe toți: „Ce poți să îți dorești mai mult” – FOTO

În urmă cu mai mult timp, Doina Teodora a băgat zâzanie între cei doi, ambii dorindu-și să intre în grațiile frumoasei Viviana, care, de altfel, era și foarte materialistă. Cei doi au luptat pentru inima ei, dar Bobiță a înțeles repede adevăratele intenții ale tinerei. Dorel a fost vrăjit de frumusețea ei și nu a ținut cont de nimic, nici măcar de sfaturile fratelui său mai mare.

Doina Teodoru, despre relația cu Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătesci s-au văzut pentru prima dată în culisele de la Antena 1, dar s-au cunoscut cu adevărat în Vama Veche. Au simțit o chimie puternică de la bun început și au ajuns să formeze un cuplu.

Citește și: Cătălin Scărlătescu a anunţat ce va purta în ziua nunții cu Doina Teodoru. Va fi un mire inedit!

Povestea lor de iubire nu a fost ferită de gurile rele, aceștia fiind criticați din cauza diferenței mari de vârstă, de 17 ani.

„Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani (n.r. diferența de vârstă dintre ea și Scărlătescu). Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc”, declara Doina Teodoru.