Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu-și țin banii la comun nici după 3 ani de relație: „Plătește cine pune primul mâna pe portofel”

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de aproape 3 ani, dar, cu toate astea, nu-și țin banii la comun. Pe cei doi nu îi preocupă acest aspect, pentru că de fiecare dată când pleacă în vacanțe, aleg spontaneitatea.

01 ian. 2024, 18:41
Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu-și țin banii la comun nici după 3 ani de relație: „Plătește cine pune primul mâna pe portofel”
Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu-și țin banii la comun nici după 3 ani de relație: „Plătește cine pune primul mâna pe portofel”

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu-și țin banii la comun, cu toate că formează un cuplu de aproape 3 ani. Cu toate acestea, relația lor funcționează perfect și, după cum mărturisește actrița, nu-și fac griji în privința asta nici atunci când trebuie să achiziționeze și să plătească o vacanță în doi.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, detalii din viața intimă. Câte iubite a avut în ultimii 10 ani: „Niciodată nu am fost un mare gagicar”

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu-și țin banii la comun

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu nonconformist. Și nu vorbim doar de vârstă, știind că chef-ul are 51 de ani iar partenera sa 34, ci și în ceea ce privește finanțele. La ei în cuplu banii nu sunt la comun, iar vacanțele în care pleacă împreună sunt achitate într-un mod inedit. Mai mult, Doina este cea care se ocupă de toate detaliile atunci când este vorba de concedii, astfel că Scărlătescu se poate considera un bărbat norocos.

„El este foarte comod și lasă toată organizarea pe umerii mei. Nu îi place să aleagă, să hotărească. Stă 100 de ani până alege o locație și atunci eu îmi pierd răbdarea și aleg eu unde mergem și ce facem. El decartează doar timpul lui lângă mine. Nu ne punem problema de bani, dacă punem jumate, jumate, un sfert sau trei sferturi. Pur și simplu ne hotărâm unde mergem. Banii noștri nu sunt la comun! Mai precis, plătește cine pune primul mâna pe portofel”, a declarat Doina Teodoru, în exclusivitate, pentru Playtech.

Și chiar dacă chef Scărlătescu a demisionat de la Chefi la cuțite, asta nu înseamnă că nu are în continuare o viață aglomerată. Este și cazul Doinei, astfel că cei doi nu prea mai au timp de romantism. Totuși, sentimentele au rămas la fel de puternice și, seară de seară, se regăsesc acasă, indiferent de dificultățile zilei. În plus, nici despre căsătorie nu poate fi vorba în această perioadă. Totuși, Doina știe cum este să fie femeie căsătorită, având un astfel de rol în serialul în care joacă de pe Antena 1.

„Care mic dejun la pat? Eu mă trezesc la 5 dimineața, îl pup, la 6 ies din casă. Și el, săracul, e la fel de ocupat. Ne întâlnim noaptea. Avem o regulă: să dormim acasă. Când să discutăm de căsătorie? Noaptea când vin cad lată, leșinată. În somn poate am vorbit, dar eu nu îmi amintesc visele. Sunt căsătorită deja, în serial. Frederico, regizorul serialului s-a gândit să mă mărite. Avem câte 12 ore de filmare”, mai dezvăluie Doina Teodoru.

Citește și: Doina Teodoru a mărturisit tot! Cătălin Scărlătescu pleacă din România, după ce a renunțat la Chefi la Cuțite. ”Sunt foarte fericită. Nu trebuie să spăl eu vasele”