Cătălin Scărlătescu, detalii din viața intimă. Câte iubite a avut în ultimii 10 ani: „Niciodată nu am fost un mare gagicar”

Cătălin Scărlătescu, detalii din viața intimă. Fostul jurat al show-ului Chefi la Cuțite și-a lansat cartea recent „Grătar de Călător”, în format electronic. La eveniment au fost prezenți mai mulți apropiați, printre care și cei doi amici, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

22 dec. 2023, 11:31
Cătălin Scărlătescu, detalii din viața intimă. Câte iubite a avut în ultimii 10 ani: „Niciodată nu am fost un mare gagicar”
Cătălin Scărlătescu, detalii din viața intimă

Cătălin Scărlătescu, detalii din viața intimă. Bucătarul a vorbit deschis despre planurile de viitor, lăsând proiectul Chefi la Cuțite în urmă. După ce va petrece Revelionul la căldură, alături de iubita lui, Doina Teodoru, va reveni cu energie, pentru că are foarte mult de muncă în 2024.

Citește și: Incredibil! Cât costă o porție de cartofi prăjiți la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu: „Ofer o singură stea”

Cătălin Scărlătescu, detalii din viața intimă

Întrebat și de o posibilă nuntă care ar putea avea loc în noul an, fostul jurat de la Antena 1 a răspuns că nu știe, nu a planificat nimic în acest sens. „Niciodată n-am fost un mega gagicar, dacă te uiți și scrii iubite Cătălin Scărlătescu, dai pe Google, o să vezi vreo 4-5 fete, în 10 ani de televiziune.

Revelionul mă găsește exact lângă Doina, nisip, apă, căldură. Nu știu dacă facem nuntă la anul. Eu nu mi-am propus nici s-o întâlnesc, nu mi-am propus nimic. Se întâmplă, așa e în viața mea, mi se întâmplă lucruri.

În 2024 o să avem multă muncă. Ne place cu munca. Să țineți minte, orice s-ar întâmpla, cuțitul din mână nu mi-l mai iei niciodată, e al meu. Bucătar voi fi până mă duc în partea ailaltă„, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru Cancan.ro.

Cât costă un cozonac de la chef Cătălin Scărlătescu

Cei care vor să își dea pe spate invitații la masa de Crăciun, dar nu știu să-l facă pot să opteze pentru cumpărarea unui cozonac gata preparat  după rețeta celebrului chef Cătălin Scărlătescu.

Cozonacul lui Chef Cătălin Scărlătescu are 900 de grame și este făcut din faină albă de grâu, zahăr, cacao, nucă, ciocolată neagră belgiană 55%, rahat, unt belgian 80% grăsime, lapte și oua. Se dorește a fi un produs cât mai curat și de aceea, conform etichetei, nu conține coloranți și nici conservanți.

Ingrediente: faina alba de grau, zahar, cacao, nuca, ciocolata neagra belgiana 55%, rahat, unt belgian 80% grasime, lapte si oua.

Fara coloranti. Fara conservanti. Pregatit dupa reteta lui Chef Scarlatescu, cozonacul pastreaza reteta originala si gustul autentic romanesc. Preparat numai cu ingrediente naturale premium si cu calitati nutritive ridicate care dau savoare, cozonacul te va uimi cu abundenta de nuca, ciocolata belgiana si rahat. Acesta este desertul perfect pentru masa de Sarbatori.

Comenzile se plaseaza cu minim 24h in avans.

Livrarea este realizata cu flota proprie, in Bucuresti si Ilfov.

Produsele sunt impachetate in ambalaje de unica folosinta.

Produsele sunt realizate manual. Decorarea lor difera de la un preparat la altul”, este descrierea cozonacului lui Scărlătescu.