Doinița Oancea, dezvăluiri despre foștii iubiți. Cum arată bărbatul perfect pentru vedetă: „Să simt niște lucruri și să zic că e pe viață”

Doinița Oancea, dezvăluiri despre foștii iubiți. Vedeta a devenit cunoscută datorită talentului său actoricesc, aceasta jucând în numeroase seriale, precum ‘’Inimă de țigan’’ și ‘’Regina’’ care i-au adus un adevărat succes.

20 feb. 2023, 21:20
Doinița Oancea, dezvăluiri despre foștii iubiți. Cum arată bărbatul perfect pentru vedetă: „Să simt niște lucruri și să zic că e pe viață”
Doinița Oancea, dezvăluiri despre foștii iubiți

Doinița Oancea, dezvăluiri despre foștii iubiți. Invitată în cadrul podcastului ’Vin de-o poveste’’, realizat de Radu Țibulcă, Doinița Oancea și-a deschis sufletul și a vorbit atât despre relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului, cât și despre momentele dificile prin care a trecut în urma acestora.

’’Foarte multă vreme am evitat să spun oamenilor că sunt sau nu sunt singură, am lăsat lucrurile într-o coadă de pește în idea în care nu-mi doream să primesc întrebări. Faza a fost că am avut nevoie de o perioadă în care să stau cu mine și cu ce trăiam și să nu mă încurce și alte lucruri. Nu am vrut să știe lumea nici că sunt, nici că nu sunt cu cineva. Nu prea îmi pun viața personală pe tavă și oricum relațiile pe care le-am avut de lungă durată am început să vorbesc despre ele după ceva timp’’, a mărturisit Doinița Oancea.

Citește și: Doiniţa Oancea, faţă în faţă cu Carmen Tănase. A luat-o la „roasta” la iUmor: „Ce faci, măi mămică?”

Doinița Oancea, dezvăluiri despre foștii iubiți

Vedeta a fost cea care a pus punct ultimei relații și asta pentru simțea că lipsește ceva, chiar dacă se înțelegeau foarte bine. ’’Sunt foarte mulți oameni care stau în relații doar de dragul de a sta în niște relații. Eu am ieșit dintr-o relație de 5 ani jumătate cu un om extraordinar și am ieșit din relația aia care funcționa, nu aveam hibe, nu aveam bube, nu ne băteam, nu ne înjuram, nu ne certam. Existau mici conflicte, dar din alea banale. Mi-am dat seama că lipsește ceva.

Nu am știut care e acel ceva, nu am pus punctul că îmi lipsește X din ecuație sau Y, de asta zic că înseamnă că nu știam cine sunt exact și atunci am zis ok, eu mă arunc cu parașuta, adică zic stop. Nu te gândi că a fost simplu sau ușor, ci a fost un roller coaster emoțional. (…)

Eu în viața asta o să fac asta când o să consider că am găsit, nu știu dacă zic bine jumătatea, pentru că eu cred că sunt completă, dar omul ală în care să simt că e al meu. Trebuie să fie ceva ce trece de planul material, când spun planul material nu mă refer la cel financiar, trebuie să fie ceva acolo sus, să simt că energia mea și energia lui se întâlnesc și-n somn, să simt că eu comunic și când nu comunic, să simt niște lucruri și să zic că e pe viață”, a dezvăluit actrița.

Pe lângă dezvăluirile inedite pe care le-a făcut, bruneta a vorbit și despre cum arată iubirea din propria ei perspectivă având la bază experințele pe care le-a trăit. ’’Oamenii confundă iubirea cu relația. Sunt două lucruri diferite care nu au neapărat o legătură și mai confundă iubirea cu plăcerea care iar sunt două lucruri total diferite. Una e că îți place să petreci timpul cu cineva, că ești compatibil la anumite lucruri și că poți să ai o relație și alta e să iubești și să fii iubit, două lucruri total diferite.

Eu pot să vin să mai spun că îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate experiențele din viața asta, m-a ferit foarte mult. Chiar am avut parte de oameni foarte mișto. Am foarte puține experiențe care m-au durut, care mi-au produs rău. Noi cel mai mult nu învățăm în zona de confort, când suntem bine,  noi cel mai mult ne căutăm și începem să învățăm când nu suntem bine, adică atunci când se întâmplă ceva. Ceva te face să îți mai pui niște întrebări și să te transformi.

În viață, lucrurile rele nu sunt rele, adică lucrurile rele sunt chiar binevenite și când ni se întâmplă ceva. Știu că sună dubios, dar chiar e pe bune, când ni se întâmplă ceva rău noi chiar ar trebui să ne bucurăm, pentru că răul ăla vine ca să ne ajute, să mai rupă ceva și să îți mai dea voie să mai crești o treaptă”, a adăugat Doinița Oancea.