Doiniţa Oancea, în doliu. A izbucnit în lacrimi: „Am avut un sfârșit de an dureros”

Doiniţa Oancea, în doliu. Vedeta a avut parte de un sfârşit de an greu, la fel şi începutul acestui an, când şi-a pierdut mătuşa şi unchiul, la interval de doar 43 de zile. Actrița a dezvăluit că în ciuda durerii resimțite, a încercat să devină mai puternică pentru persoanele dragi de lângă ea, dar suferința a copleșit-o.

22 ian. 2021, 11:50
Doiniţa Oancea, în doliu. A izbucnit în lacrimi: „Am avut un sfârșit de an dureros”
Doiniţa Oancea a avut parte de un sfârşit de an greu

Doiniţa Oancea, în doliu. „Nu a început bine. Am avut un sfârșit de an dureros, un început la fel de prost. Asta este, trecem mai departe. Am trecut și prin chestii de genul ăsta, mai demult. Mereu când am o stare proastă, mă închid la mine acasă. Nu îmi sun nici prietenii. Eu dacă vorbesc cu oameni dragi și nu neapărat, îi iau toată durerea, mă încarc.

Sunt supărată zile întregi, la un moment dat nu înțeleg de ce e supărarea. Stau cu mine, citesc mult. Citesc foarte multe cărți de psihologie practică, sunt mai ușor de înțeles. Prea multe întrebări despre cine sunt, ce rost am pe Pământ.

Doiniţa Oancea, în doliu

În momentul în care cauți prea multe lucruri despre cine ești tu, ce faci tu… te obosesc. Am ajuns la concluzia că în momentul în care se întâmplă ceva rău și ai lângă tine oameni care suferă și suferi și tu, trebuie să îți iei starea și să îi tragi și pe ei după tine. Am pierdut la diferențe de 43 de zile o mătușă și un unchi.

”, a spus Doinița Oancea la Antena Stars.

Citeşte şi: Doiniţa Oancea se căsătoreşte! A fost cerută la Roma, chiar de ziua ei

Ce spune despre viaţa de lux a divelor din mediul online

Doiniţa Oancea nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit pe reţelele de socializare, după ce a văzut tot mai des persoane publice sau nu, care îşi expun viaţa de lux în mediul online. Vedeta îşi îndeamnă fanii să nu creadă tot ce văd pe reţelele de socializare, deoarece multe din postări sunt „ambalaje”.

Ești tristă? Îți compari viața ta cu a altora de pe social media și ți se pare că tu ești ultima fraieră, care, de exemplu, nu are X geantă, nu a mers în Y excursie, nu are Z tip de relație cu ”Vasilică” care duce o viață ca în filme? Ar trebui să te oprești! În primul rând nu trebuie să te compari cu nimeni.

Noi toți suntem diferiți. Viața nu este numai lapte și miere, nu are cum să fie! E normal să ai și zile proaste, e normal să trăiești și decepții. E normal să lupți. Să muncești mult, să nu ai azi bani de geantă și nici de excursie”, a scris actrița pe rețele de socializare.

Ulterior, vedeta a mărturisit că nu tot ceea ce se vede pe rețelele de socializare este și adevărat. Căci, multe dive doar pozează ceea ce nu au și nu sunt, iar oamenii le iau drept exemplu.

Ce vezi pe ici pe colo este doar ambalaj, e minciună. E normal ce trăiești tu, nu fi tristă. Găsește soluții la ce te deranjează și ține minte asta: unele doar pozează frumos și încearcă să se mintă chiar și pe ele”, a mai scris Doinița Oancea pe pagina sa de Instagram.