Doiniţa Oancea reacţionează după declaraţiile Lorei: „L-aş salva pe el”

Doiniţa Oancea reacţionează după declaraţiile Lorei. În urmă cu câţiva ani, cele două au fost în mijlocul unui scandal monstru, după ce actriţa a acuzat-o pe cântăreaţă că i-a furat iubitul, pe Ionuţ Ghenu. Acum, Lora se iubeşte cu cel care îi este şi manager.

02 nov. 2021, 21:35
Doiniţa Oancea reacţionează după declaraţiile Lorei: „L-aş salva pe el”
Doiniţa Oancea reacţionează după declaraţiile Lorei

Doiniţa Oancea reacţionează după declaraţiile Lorei. Artista a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță unde a susținut că nu a avut nicio relație de prietenie cu Doinița. Acum, bruneta a avut dreptul la replică și a spus exact ce a gândit despre Ionuț Ghenu și iubita lui.

Doiniţa Oancea reacţionează după declaraţiile Lorei

Actriţa a fost prezentă la emisiunea Teo Show, unde a fost pusă față în față cu o serie de întrebări incomode. Printre acestea s-a numărat și una despre Lora și Ionuț Ghenu. Ea a fost pusă în situația în care ar putea salva pe unul dintre ei dacă lumea s-ar sfârși. Deși inițial a spus că pe amândoi, ulterior a spus că doar pe el l-ar salva.

I-aș salva pe amândoi și atunci l-aș salva pe el. Aș salva bărbatul să ducem specia umană mai departe. Mi se pare un subiect mort și îngropat de mult. S-a căutat din anumite unghiuri să fiu atrasă în acest subiect.

Poate iei lucrurile cronologic să vezi cum au fost. Ca idee, eu am zis foarte serios că i-aș salva pe amândoi. Le doresc să fie sănătoși. Să-și trăiască viața”, a spus Doiniţa Oancea.

Citeşte şi: Doiniţa Oancea nu se dezbracă în faţa camerelor. Motivul pentru care refuză: „De pupat, mă pup”

Lora o face praf pe Doiniţa Oancea

Artista era condamnată de cei din jur că i-ar fi furat iubitul prietenei sale de la acea vreme, Doiniţa Oancea. Lora a evitat până acum acest subiect, însă a decis că este momentul să lămurească situația după atâția ani.

Pentru că avea un contract semnat cu Antena 1, Lora a mărturisit că nu avea cum să se apere. „Eu nu aveam cum să mă apăr. Că eram la Antena 1, dar eram atacată la Kanal D. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem.

E foarte greu. (…) Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva.

Nu, ea nu a fost prietena mea. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune a fost prea târziu, când deja răul a fost făcut.

Eu atunci eram divorţată. Într-adevăr, e o chestie acolo, care încă mă deranjează. Simt că mi s-a făcut o super mare nedreptate, că oamenii se întâlnesc, se înţeleg, se despart, o iau de la capăt cu alte persoane şi că asta este fix treaba lor”, a mai mărturisit Lora.