STEAUA, calificare dramatică în Cupa României. A câştigat la penalty-uri cu FC Baia Mare

Steaua s-a calificat greu în sferturile de finală ale Cupei României, câştigând cu scorul general de 5-2 (1-1 după 120 de minute) meciul jucat joi seara, cu FC Baia Mare. În sferturi mai sunt calificate Astra Giurgiu, CSMS Iaşi, CFR Cluj, ASA Târgu Mureş, Dinamo, Viitorul Constanţa şi ACS Poli Timişoara.

29 oct. 2015, 16:21
STEAUA, calificare dramatică în Cupa României. A câştigat la penalty-uri cu FC Baia Mare

Steaua s-a calificat cu emoţii în sferturile de finală ale Cupei României, după ce timp de 120 de minute a fost egala divizionarei secunde FC Baia Mare. În anumite momente, trupa lui Mirel Rădoi a fost chiar depăşită de adversara sa de joi, care a avut şansa de a se desprinde în prelungiri, dar a ţintit bara.

De altfel, FC Baia Mare a fost cea care a deschis scorul, prin Păduraru, în minutul 11, Steaua egalând în minutul 27, prin Tade, din penalty.

Experienţa şi-a spus cuvântul după cele două reprize de prelungiri, când steliştii au transformat toate loviturile de departajare, în timp ce gazdele de la Baia Mare au ratat două execuţii din trei.

Dincolo de calificare, rămâne forma îngrijorătoare a campioanei, care a făcut al treilea meci consecutiv foarte slab, după cele din campionat cu Petrolul (0-0) şi Pandurii (1-1)

Lovituri de la 11 metri:

4-1 pentru Steaua, gol marcat de Carp. Steaua s-a calificat în sferturile de finală!

3-1 rămâne, Cojocaru a apărat şutul lui Străuţ!

3-1 pentru Steaua, Varela a înscris cu emoţii!

2-1 pentru Steaua, băimăreanul Deac a înscris!

2-0 Steaua, gol Chipciu!

1-0 pentru Steaua, Vasile Pop trimite în bară!

1-0 pentru Steaua, gol Tade!

FCM Baia Mare: Bota – Străuţ, Hodor, Ilie, Lupu, Ignea, Durus, Păcurar, Balaure, Arnăutu, Lonte.

Steaua: Cojocaru – Papp, Varela, Carp, Tîrnovan – Muniru, Tahar – Popa, Chipciu, Stanciu – Tade.

Steaua joacă în deplasare la Baia Mare pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei României în primul meci disputat în nocturnă la Baia Mare.

Steaua a jucat ultimul meci la Baia Mare în urmă cu 20 de ani, iar sosirea campioanei în Dealul Florilor a stârnit o emulaţie deosebită, astfel că roş-albaştrii vor avea o galerie formată şi din băimăreni.