FED CUP 2016: Simona Halep a pierdut primul meci al României, 7-6, 4-6, 2-6 cu Pliskova

În primul meci al zilei, Simona Halep, locul 3 WTA, a pierdut meciul cu Karolina Pliskova, locul 13 WTA, scor 7-6(4), 4-6, 2-6.

06 feb. 2016, 09:28
FED CUP 2016: Simona Halep a pierdut primul meci al României, 7-6, 4-6, 2-6 cu Pliskova

UPDATE: Din păcate, Simona Halep a pierdut în setul decisiv, 2-6, şi Cehia conduce cu 1-0 în primul meci al ziolei din Fed Cup.

UPDATE, Simona Halep a pierdut al doilea set, 4-6, astfel că soarta primului meci se decide într-un set decisiv. Hai, Simona!

UPDATE. DOLCE SPORT LIVE VIDEO Simona Halep – Karolina Pliskova ONLINE: Simona se impune cu 7-6 (6-4 la tie-break) în primul set al meciului din Fed Cup.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO Simona Halep – Karolina Pliskova ONLINE, în FED CUP 2016. Simona Halep are onoare de a deschide balul, meciul ei cu Karolina Pliskova, programat să înceapă la Cluj la ora 13.00, putând fi urmărit în format livetext pe RomaniaTV.net

  

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO DOLCE SPORT

Click aici pentru a vedea Simona Halep-Karolina Pliskova

DOLCE SPORT LIVE VIDEO Simona Halep – Karolina Pliskova ONLINE. Chiar dacă nu a avut în început de sezon prea bun, chiar dacă a avut probleme de sănătate care au adus-o până în pragul operației și renunțării la această confruntare, Simona Halep va juca azi în meciul de deschidere al confruntării România – Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale 1. Adversara ei va fi Karolina Pliskova, jucătoare clasată pe locul 13 în lume, pe care Simona a învins-o în toate cele 3 confruntări precedente.

Simona s-a declarat foarte mulțumită de tragerea la sorți, în urma căreia a fost pusă să joace prima, pentru că, a spus ea, este mai bine să știi ora la care îți începe meciul decât să stai în tensiune.

Cum în tribune se anunță un număr record de spectatori – vor fi în jur de 7.200 – e de așteptat ca și atmosfera să fie una caracteristică marilor meciuri. Hai Simona! Hai România!

SIMONA HALEP-KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO DOLCE SPORT

Click aici pentru a vedea Simona Halep-Karolina Pliskova

Simona are avantaj clar în meciurile cu Pliskova, a 13-a jucătoare a lumii. 3-0 este scorul confruntărilor directe, ultima victorie fiind consemnată la începutul acestui an, în sferturile de finală ale turneului de la Sydney, scor 6-4, 7-5 pentru Halep. Şi celellalte două confruntări au avut loc relativ recent, în 2015, în finala de la Dubai (6-4, 7-6) şi în optimi la Indian Wells (6-4, 6-4).

Sper să fac un meci bun şi să câştig. E presiune, dar îmi place. Am făcut antrenamente bune, sunt pregătită, sănătoasă. Nu sunt robot, mai am câteodată probleme de sănătate. Am făcut eforturi să revin cât mai repede. La Cluj e superb, e prima dată când sunt aici. Suprafaţa e destul de lentă, dar este bună şi poţi câştiga dacă ai încredere şi lupţi. Cehia are un avantaj având această experienţă mare la Fed Cup. Pe Pliskova o ştiu foarte bine, e puternică şi cu un serviciu bun„, a spus Simona Halep, înaintea debutului în Grupa Mondială a Fed Cup.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO Simona Halep – Karolina Pliskova ONLINE, în FED CUP 2016. Meciul Halep-Pliskova va începe la ora 13.00 şi va fi urmat de întâlnirea Monica Niculescu-Petra Kvitova.

La 20 de minute după încheierea jocului dintre Halep şi Pliskova, pentru al doilea punct al partidei, se vor duela Monica Niculescu (37 WTA) şi Petra Kvitova (9 WTA).

Duelurile de duminică vor începe tot de la ora 13:00 şi tot Halep va fi protagonista primului meci, susţinut în compania Kvitovei. Se vor lupta, apoi, Niculescu şi Pliskova, pentru ca într-un eventual decisiv de dublu să intre Andreea Mitu / Raluca Olaru şi Denisa Allertova / Barbora Strycova. Componenţa echipelor de dublu poate fi modificată.

Simona Halep nu a pierdut niciun meci în faţa cehoaicelor pe care le va înfrunta la simplu: 2-0, la general, cu Kvitova (6-2, 6-2 în finală la New Haven 2013 şi 6-7, 6-3, 6-2 în semifinale la Madrid 2014), respectiv 3-0, la general, cu Pliskova (6-4, 7-6 în finală la Dubai 2015, 6-4, 6-4 în optimi la Indian Wells 2015 şi 6-4, 7-5 în sferturi la Sydney 2016. Monica Niculescu a pierdut singurul meci direct disputat contra Petrei Kvitova în circuit (4-6, 1-6 la Eastbourne 2013) şi a câştigat ambele dueluri cu Karolina Pliskova (6-3, 6-1 în sferturi la Nantes 2012 şi 6-1, 6-1 în calificări la New Haven 2014).

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO. Tot sâmbătă joacă și Monica Niculescu contra sportivei Petra Kvitova.

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO. Simona Halep conduce categoric în întâlnirile directe cu Pliskova, câștigând toate cele trei meciuri. Petra Kvitova și Monica Niculescu au jucat un singur meci în circuitul WTA, iar cehoaica s-a impus.

Duminică

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO. Duminică, programul va fi deschis de întâlnirea Simona halep – Petra Kvitova, care este urmată de meciul Monica Niculescu – Karolina Pliskova şi, dacă va mai fi nevoie, de meciul de dublu.

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO. Simona Halep și Petra Kvitova s-au duelat până acum de două ori, în turneele WTA, iar sportiva noastră s-a impus de fiecare dată.

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO. Monica Niculescu și Karolina Pliskova au jucat de două ori una împotriva celeilalte, iar românca s-a impus de fiecare dată.

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO. Cehia este deținătoarea trofeului și nu s-a întâlnit niciodată cu România în Fed Cup. Cehoslovacia a învins România în 1980 cu 2-1, în sferturile Grupei Mondiale, meci disputat la Berlin.

SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA LIVE VIDEO. Primul meci al sportivei Simona Halep va fi transmis în format LIVE Video pe RomaniaTV.net, sâmbătă, începând cu ora 13:00.