STEAUA – AALBORG 6-0. Festival Steaua, în Liga Europa: Hattrick Keşeru, „dublă” Rusescu!

STEAUA AALBORG 6-0. Steaua a reuşit scorul serii în Liga Europa, învingând cu 6-0 formaţia daneză Aalborg. Toate cele şase goluri au fost marcate în repriza secundă, într-un interval de 22 de minute. Keşeru a reuşit cel mai rapid hattrick din istoria Ligii Europa, în doar 11 minute. Rusescu a reuşit "dubla" la revenirea la Steaua. Pe lista marcatorilor şi-a mai trecut numele şi Sânmărtean.

18 sept. 2014, 11:39
STEAUA – AALBORG 6-0. Festival Steaua, în Liga Europa: Hattrick Keşeru, „dublă” Rusescu!
Steaua – Aalborg 6-0. Steaua a reuşit scorul serii în Liga Europa, la concurenţă cu PAOK Salonic – Dinamo Minsk 6-1, Young Boys – Slovan Bratislava 5-0 şi Dinamo Zagreb – Astra Giurgiu 5-1. Pe cât de dezamăgitoare a fost prestaţia giurgiuvenilor la Zagreb, pe atât de entuziasmantă a fost Steaua în repriza secundă a meciului cu Aalborg. În doar 22 de minute Steaua a marcat şase goluri, iar într-un interval de doar 11 minute Keşeru a reuşit hattrick-ul.
Cele mai importante faze ale meciului:
Min. 85 Şut Prepeliţă, mult peste poarta danezilor.
Min. 73 GOOOL Steaua! Raul Rusescu a marcat al doilea său gol în acest meci! Keşeru a fost pasator decisiv, 6-0 pentru Steaua!
Min. 72 GOOOL Steaua! O nouă combinaţie letală Chipciu-Keşeru se încheie cu gol în poarta danezilor. Keşeru a marcat al treilea gol în această seară! 5-0 Steaua!
Min. 65 GOOOL Steaua! Un nou contraatac rapid al Stelei, care îl are pe Keşeru la finalizare. Tot Chpciu a fost cel care a dat pasa decisivă, 4-0 pentru Steaua!

Min. 61 Contraatac rapid al Stelei, Keşeru a marcat din pasa lui Chipciu! 3-0 pentru Steaua! 

Min. 59 GOOOL Steaua! Raul Rusescu a marcat din penalty!

Min. 57 Penalty pentru Steaua şi cartonaş roşu pentru portarul lui Aalborg, care a intervenit neglijent asupra lui Keşeru!

Min. 57 Penalty pentru Steaua şi cartonaş roşu pentru portarul lui Aalborg, care a intervenit neglijent asupra lui Keşeru!
Min. 52 Bară Aalborg! Szukala respinge în bară, la execuţia lui Enevoldsen!
Min 51 GOOOL Steaua! Şut-centrare al lui Sânmărtean, mingea depăşeşte apărarea daneză, iar Varela, aflat pe traiectoria balonului, l-a derutat pe portarul lui Aalborg, iar mingea s-a dus în plasă! Steaua-Aalborg 1-0!
Min. 49 O nouă intervenţie formidabilă a lui Arlauskis. Portarul Stelei a reuşit să apere şutul lui Jacobsen, care scăpase singur cu goalkeeper-ul nostru!
Min. 46 A început repriza secundă.
Min. 45 Finalul primei reprize.
Min. 38 Şut Keşeru din lovitură liberă, pe lângă poartă.
Min. 33 Centrare Sânmărtean, din lovitură liberă, Szukala reia pe lângă poartă, din poziţie bună.

Min. 24 Şut Breveld, de la aproape 30 de metri, portarul lui Aalborg reţine fără probleme.

Min. 19 Chipciu trage prin surprindere, peste poarta lui Aalborg.
Min. 18 Prima ocazie mare a Stelei. Keşeru are o execuţie de efect, puţin pe lângă poarta danezilor.
Min. 16 A doua ocazie uriaşă a danezilor în acest meci! Enevoldsen şutează din cădere, la colţul lung, pe lângă Arlauskis, dar şi pe lângă poartă.
Min. 15 Prima schimbare la danezi. Frederiksen, accidentat, este înlocuit cu Gorter.
Min. 15 Keşeru reia spectaculos din vole, din centrul careului, dar peste poartă!
Min. 12 Thomsen ratează o situaţie uriaşă, în situaţie singur cu portarul! Arlauskis a pus un picior salvator, iar mingea a trecut puţin pe lângă bară, în corner.
Min. 8 Ocazie a Stelei, şutul lui Latovlevici nu poate fi reţinut de portarul lui Aalborg, Keşeru e gata să intercepteze mingea, dar goalkeeper-ul danez revine şi respinge.
Min. 4 O nouă acţiune bună a danezilor, dar şutul lui Enevoldsen nu prinde cadrul porţii lui Arlauskis.
Min. 2 Danezii au deja o primă acţiune, şutul lui Jacobsen este prins de Arlauskis.
Min. 1 A început partida Steaua – Aalborg.

Componenţa formaţiilor:

Steaua: Arlauskis – Râpă, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepeliţă, Breeveld – Popa, Sânmărtean, Chipciu – Keşeru

Aalborg: Larsen – Dalsgaard, Petersen, Thelander, Gorter – Wichmann, Wurtz, Riscard, Thomsen – Jacobsen, Enevoldsen

Marea absență a roș-albaștrilor o constituie Cristi Tănase, care nu și-a revenit după o accidentare mai veche. Bourceanu este nerefăcut, va reveni cel mai devreme abia peste o lună și jumătate în formula de start.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO STEAUA – AALBAORG

Pe teren propriu, Steaua a suferit doar doua infrangeri in ultimele 14 partide europene.

Centralul partidei este rusul Vladislav Bezborodov.

„Aalborg este o echipă care seamănă puțin cu Stromsgodset pe faza de construcție. Urcă mult cu fundașii laterali pe faza de atac, e o formație dispusă la efort și care nu renunță niciodată la luptă. Individual, mi se pare valoric peste Stromsgodset, asta chiar dacă au pierdut cu ciprioții de la Limassol. Ne va fi foarte greu fara spectatori”, a spus Costel Gâlcă, antrenorul roș-albaștrilor.

În turul 3 preliminar al Ligii Campionilor Aalborg a învins de Dinamo Zagreb (0-1 şi 2-0), dar a fost eliminată în play-off de adversara de ieri a Barcelonei în grupele Champions League, Apoel Nicosia (1-1 şi 0-4). Oaspeţii au 4 jucători accidentaţi: Thrane, Spalvis, Ahlmann şi Jönsson.

Gruparea daneză a fost și sezonul trecut in Europa League, fiind eliminată in turul 2 preliminar de Dila Gori, din Georgia. Oficialii de la Aalborg au încercat, fără succes, zilele trecute să înduplece UEFA să permite accesul în tribune a fanilor danezi.

DOLCE SPORT LIVE VIDEO: Steaua contra echipelor daneze

1985: Vejle BK (1-1 şi 4-1)
1992: AGF Aarhus (2-3 şi 2-1)
2012: FC Copenhaga (1-0 şi 1-1).

DOLCE SPORT LIVE VIDEO: Echipe probabile


Steaua
: Arlauskis – Râpă, Varela, Szukała, Latovlevici – Breeveld, Sânmărtean – Ad. Popa, Keserü, Chipciu – Rusescu

Aalborg: Larsen – Dalsgaard, Thelander, Petersen, Gorter – Børsting, Risgaard, Würtz, Thomsen – Helenius, Jacobsen

Steaua – Aalborg se joaca la 22:05, LIVE pe Dolce Sport, cu faze VIDEO in timp real pe www.dolcesport.ro.

Dolce Sport va transmite PATRU MECIURI pe etapă din LIGA I

Anunţul că Dolce Sport va transmite meciuri din Liga 1 vine după ce, recent, compania Romtelecom a reintrodus în grilă televiziunile Look Plus şi Look TV, care difuzează toate meciurile din Liga 1.

Astfel, începând din 9 august, Look Plus este disponibilă pentru toate abonamentele de bază de televiziune de la Romtelecom. Totodată, televiziunea Look TV este disponibilă pentru abonare pentru clienţii Romtelecom de la începutul acestei săptămâni, potrivit unui anunţ publicat pe 9 august pe contul oficial de Facebook al Romtelecom.

De asemenea, pe forumul deschis de Romtelecom pe contul oficial de Facebook, reprezentanţii companiei au precizat că, în cazul Look TV, preţul pentru această opţiune este de 1,7 euro fără TVA – 9,5 lei cu TVA inclus.

Pe data de 1 august, Romtelecom a scos din grilele sale Look TV şi Look Plus, care difuzează Liga 1, întrucât nu ajunsese până la acel moment la un acord privind retransmiterea acestor televiziuni.

Pe de altă parte, pe 2 iulie, reprezentanţii Romtelecom au declarat, pentru MEDIAFAX, că negociază retransmiterea în continuare a Look TV şi Transilvania Live (care ulterior s-a transformat în Look Plus), în condiţiile în care aceste televiziuni au decis să renunţe, de la 1 iulie, la regimul „must carry” şi să solicite tarife pentru retransmisie din partea cabliştilor.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, pe 4 martie, semnarea unui parteneriat media pe cinci ani cu firma Intel Sky Broadcast din Malta, având ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I. Conform contractului, Liga Profesionistă de Fotbal va încasa anual de la Intel Sky Broadcast suma netă de 27,5 milioane de euro pe sezon în cei cinci ani.

Televiziunile generaliste Look TV şi Transilvania Live (care ulterior s-a transformat în Look Plus, n.r.) au anunţat, pe 2 aprilie, într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, că au încheiat un memorandum de înţelegere cu Intel Sky Broadcast Ltd. privind difuzarea în direct a meciurilor de fotbal din campionatul Liga I şi Cupa Ligii.

Până în prezent, compania UPC şi platforma sa de satelit, Focus Sat, dar şi reţeaua iNES IPTV (care transmite televiziuni prin internet) au anunţat, prin intermediul unor comunicate de presă, că au semnat acorduri de distribuţie cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două televiziuni Look TV şi Look Plus.

Totodată, Look TV şi Look Plus au anunţat, într-un comunicat remis MEDIAFAX pe 14 iulie, că au încheiat „un număr semnificativ de contracte de retransmisie cu distribuitori de servicii de programe audiovizuale”.

Pe 29 mai, compania de telecomunicaţii RCS&RDS a anunţat, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că a depus plângere la Consiliul Concurenţei împotriva Ligii Profesioniste de Fotbal, întrucât „vânzarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga 1 s-a făcut cu încălcarea legislaţiei concurenţei”.

Totodată, RCS&RDS a scos, pe 30 iunie, din grilele sale de cablu analogic şi digital televiziunile Look TV şi Transilvania Live, la nivelul întregii ţări, inclusiv în Bucureşti, întrucât aceste televiziuni au decis să renunţe de la 1 iulie la regimul „must carry”, după cum au declarat la momentul respectiv, pentru MEDIAFAX, surse din media. Look TV şi Transilvania Live nu erau retransmise şi pe platforma de satelit Digi a RCS&RDS.

Pe de altă parte, pe 30 iulie, Consiliul Concurenţei a anunţat că a declanşat o investigaţie asupra modului în care Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a vândut drepturile de televizare ale meciurilor din cadrul competiţiei Liga I.