Doliu fără margini în medicina românească! Un celebru doctor extrem de iubit de români a murit într-un teribil accident

Un tânăr doctor, medic ortoped, în vârstă de 42 de ani, și-a pierdut viața, după ce a intrat cu mașina într-un TIR, în județul Bihor.

08 mart. 2024, 15:08
Doliu fără margini în medicina românească! Un celebru doctor extrem de iubit de români a murit într-un teribil accident
Doctor în vârstă de 42 de ani, mort în urma unui accident cumplit

Tragedia s-a produs joi seara, în jurul orei 20, pe DN 19E, la ieșirea din localitatea Făgernic. Vindis Laszlo, doctor în vârstă de 42 de ani, ieșise de la muncă, în momentul în care s-a produs accidentul.

Potriivt informațiilor din anchetă, medicul ar fi intrat în depășire, când, la un moment dat a intrat din plin cu mașina, într-un TIR cu remorcă.

Citește și: Bătrân de 70 de ani mort după ce a fost călcat de un Audi Q7 pe mijlocul străzii! Imagini înfiorătoare cu mașina de 3 tone care l-a strivit!

În urma impactului, el a intrat în stop cardio-respirator. Medicii ajunși la fața locului au aplicat manevre de resuscitare, însă după mai bine de o oră a fost declarat decesul.

După aflarea veștii, reprezentanții spitalului municipal din Harghita, unde el era angajat ca medic ortoped, de mai bine de 8 ani, au transmis un mesaj de condoleanțe pe rețelele sociale.

„Cu inimile zdrobite de durere şi ochii plini de lacrimi ne luăm rămas bun de la Omul, colegul şi prietenul nostru DR. VINDIS LÁSZLÓ, medic primar ortoped”, au transmis aceștia.

Citește și: Doliu în muzica populară! Doi artiști de renume ne-au părăsit prea devreme. Dorina Grad și Maricel Chipăilă au trecut la cele veșnice

Polițiștii au constatat că medicul avea permisul suspendat și nu avea dreptul să conducă pe drumurile publice. Aceștia au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat de 42 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe D.N. 19E, înspre Chiribiș, în afara localității Fegernicu Nou, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-ar fi angajat în depășirea autovehiculelor care circulau în fața sa, ar fi pătruns pe sensul opus și ar fi intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă, condus, din sensul opus, de un bărbat de 46 de ani, din comuna Ip, județul Sălaj”, se arată în comunicatul Poliției Bihor.