Doliu imens în fotbal. Un mare conducător de club a murit

Gheorghe Frăţică a fost și un important lider sindical. Anunțul decesului său a fost făcut de reprezentanții sindicatului CFR. 

02 mai 2022, 19:04
Doliu imens în fotbal. Un mare conducător de club a murit

Fostul preşedinte al cluburilor Gaz Metan CFR Craiova, CFR Craiova şi Gaz Metan Severin, Gheorghe Frăţică, a încetat din viaţă la vârsta de 69 de ani. Gheorghe Frăţică a activat ca jucător la CFR Craiova, apoi a devenit conducător al clubului. Preţ de decenii, formaţia de la „Depou” a activat în ligile judeţene, cochetând de mai multe ori cu promovarea în eşaloanele naţionale. În 2007, CFR Craiova a fuzionat cu Gaz Metan Podari, rezultând echipa Gaz Metan CFR Craiova, care a activat şi în Liga a II-a, antrenată de Jerry Gane.

Doliu în Biserica Ortodoxă Română! Unul dintre apropiaţii Patriarhului Daniel a murit la 62 de ani
A murit conducătorul de club care a contribuit la debutul lui Alex Mitriţă. Era vorba de Alexandru Mitriţă, care avea să debuteze în Liga 2, apoi a făcut parte din lotul formaţiei CS Turnu Severin, unde nu a rămas prea mult, fiind achiziţionat de Academia Gheorghe Hagi. De la Viitorul, traseul său se cunaoşte, olteanul evoluând apoi pentru Pescara, Universitatea Craiova, FC New York City, Al Ahli, iar acum joacă sub comanda lui Răzvan Lucescu, la PAOK Salonic.
Folk-ul românesc este în doliu, a murit un membru marcat din cenaclul Flacăra. „Mai rar aşa un suflet deosebit”

Gheorghe Frățică a fost și un important lider sindical. Anunțul decesului său a fost făcut de reprezentanții sindicatului CFR.

”Din păcate colegul si prietenul nostru, Domnul Fratica Gheorghe fostul Președinte al Federatiei și al Uniunii Craiova a decedat!
Prin prisma profesiei sale de C.F.R-ist, precum și puterea de convingere extraordinarã, a determinat mulți oameni să urmeze această frumoasa meserie. Dumnezeu să-l ierte si să-l odihnească! Vei ramane vesnic in memoria noastra!”, au transmis reprezentantii sindicatului CFR.