Doliu în Biserica Ortodoxă Română! Unul dintre apropiaţii Patriarhului Daniel a murit la 62 de ani

Aurel Drăguș, unul dintre consilierii Patriarhului Daniel, a încetat din viață la vârsta de 62 de ani. Acesta conducea departamentul econo­mic-financiar al Patriarhiei, iar în urmă cu o lună primisec.

27 apr. 2022, 00:24
Doliu în Biserica Ortodoxă Română! Unul dintre apropiaţii Patriarhului Daniel a murit la 62 de ani

Doliu în Biserica Ortodoxă Română! Distincția i-a fost înmânată de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. Ceremonia a avut loc la Palatul Patriarhiei, în finalul Ședinței de lucru a Permanenței Consiliului Național Bisericesc, potrivit basilica.ro.

La începutul lunii martie, Aurel Drăguș a împlinit 15 ani de activitate în Patriarhia Română. A fost revizor contabil, contabil șef, apoi consilier patriarhal coordonator al Sectorului economic-financiar. Era originar din comuna Bordești, județul Vrancea și era  licențiat în Finanțe-Bănci. A mai lucrat în trecut la Ministerul Comerțului, iar pentru 8 ani de zile a fost vicepreședinte al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

Citeste si Doliu în lumea medicală. A murit unul dintre cei mai mari doctori ai României

Doliu în Biserica Ortodoxă Română! Aurel Drăguș fusese distins cu Ordinul „Sf. Cuv. Ioan Iacob de la Neamț, Noul Hozevit” pentru mireni

Ordinul „Sf. Cuv. Ioan Iacob de la Neamț, Noul Hozevit” a fost aprobat de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în ședința de lucru din 16 decembrie 2021 și este destinat în principal scriitorilor creștin-ortodocși, bibliotecarilor și monahilor cu viață aleasă, precum și susținătorilor pelerinajelor, ai vieții monahale și promotorilor de literatură creștin-ortodoxă.

Slujba Înmormântării va avea loc la Biserica „Sfântul Nicolae”-Broșteni din București, joi, 28 aprilie, începând cu ora 12:00.

Citeste si Cea mai bătrână persoană din lume a murit la 119 ani. Kane Tanaka era din Japonia