Doliu imens în presă. Un jurnalist a murit fulgerător, la doar 40 de ani. A fost găsit fără viaţă în propria locuinţă

O veste teribilă ne-a îndoliat sufletele astăzi. Jurnalistul Ovidiu Doka ne-a părăsit prematur, la doar 40 de ani, în urma unui infarct. A a fost găsit în propria locuință, din municipiul Carei.

23 ian. 2023, 16:10
Doliu imens în presă. Un jurnalist a murit fulgerător, la doar 40 de ani. A fost găsit fără viaţă în propria locuinţă

Este doliu în presă, după ce un jurnalist în vârstă de numai 40 de ani de ani a murit fulgerător, din cauza unui infarct. Ovidiu Doka, din Dorohoi, a lucrat la Radio Transilvania, iar in ultimii ani si-a deschis propriul site de stiri. Colegii și prietenii au fost șocați de știre.

A murit Mariana Bejan. Doliu uriaș în România!
„Dumnezeu să te odihnească în pace! Ai plecat mult prea devreme. Ai luptat pentru fiecare cauză socială, te-ai frământat de fiecare dată când se întâmpla vreo nedreptate (stăteam zeci de minute la telefon să o dezbatem și să îi găsim o soluție). Ai pus prea multe la suflet, OM BUN! De multe ori ți-ai lăsat propria afacere și te-ai dus să îi ajuți pe alții, din bănuții tăi! Ai transmis mesaje pline de solidaritate/compasiune prin cântecele tale. Am pierdut un MARE PRIETEN, un ARTIST și un JURNALIST, iar comunitatea a pierdut un MARE OM!”, a scris unul dintre prietenii săi.

Doliu uriaş în Biserica Ortodoxă Română! Unul dintre cei mai iubiţi preoţi a murit, la 62 de ani, după o suferinţă îndelungată

Ovidiu era jurnalist cu experiență și de câțiva ani avea propriul site, https://careinews.ro/.

”Este o pierdere uriașă, atât pentru comunitate, dar și pentru mass media. Dincolo de activitatea sa profesională, mereu s-a implicat în cauze sociale. Nu pot să uit de criza refugiaților ucraineni, atunci când și-a lăsat toate activitățile sale zilnice și s-a dus în PTF Urziceni, acolo unde a împărțit alimente persoanelor fugite din fața războiului. Recent a mai susținut unele familii nevoiașe, a fost un suflet uriaș. Vorbeam aproape zilnic, a fost mereu alături de noi. Un jurnalist care s-a dedicat necondiționat profesiei sale. A fost un mare OM din toate punctele de vedere” – Ciprian Bâtea, editor PresaSM.

În ultimele luni fiind extrem de implicat în ajutorarea refugiaților ucraineni.