A murit Mariana Bejan. Doliu uriaș în România!

E doliu în lumea presei! Mariana Bejan, o voce inconfundabilă a radioului orădean, s-a stins din viață. Femeia ar fi avut un atac de cord.

23 ian. 2023, 14:22
A murit Mariana Bejan. Doliu uriaș în România!

Mariana Bejan s-a stins din viață la 69 de ani. Rudele și prietenii sunt șocați și încă nu vor să creadă că au pierdut-o pentru totdeauna.

„De aproximativ trei ore, distinsa, speciala și unica Mariana Bejan a devenit o amintire pentru noi, pentru cei care am avut privilegiul să o cunoaștem și să-i fim aproape.

Mariana a plecat la cele veșnice la vârsta de 69 de ani, urmare (se pare) a unui atac de cord (încă se fac investigații).

Mariana Bejan a fost și va rămâne o veterană și un reper în ceea ce privește istoria postdecembristă a presei orădene.

Citește și Doliu uriaş în lumea filmului mondial. Gina Lollobrigida, legenda cinematografiei italiene, a murit la vârsta de 95 de ani

Cu o voce inconfunfabilă pe posturile de radio, cu o minte ageră, mereu vie, și o franchețe doborâtoare, Mariana părea că nu îmbătrânește și că “radarul” ei asupra lumii nu va înceta să funcționeze… Dar Tatăl Ceresc a hotărât altceva…

Să-ți fie odihna veșnică în Împărăția Sa, dragă și dragă Mariana, iar mângâierea Lui să se reverse mereu peste Edi (fiul tău – atât de iubit) #EduardBejan, peste minunea ta de nepoată (Elena-Maria) și peste nora (Alina-Florina); ca de altfel peste întreaga familie lărgită…
Off…Mariana, Mariana…

Am fost mult onorat să te cunosc și să colaborez cu tine. Mult onorat…

Să ai liniște și pace acolo unde ești prietenă dragă și dragă…”, a scris Dacian Palladi pe rețelele de socializare.

Citește și Simona Halep este în doliu. Primul său antrenor de tenis a murit la vârsta de 60 de ani

Mariana Bejan s-a născut la 30 iunie 1953, a studiat la Facultatea de Psihologie, secția psihologie, nefinalizându-și studiile. A fost redactor la Radio Sonvest Oradea între anii 1993-2001 și la săptămânalul Impact în 2002. A fost director la Radio Mix FM, stația Oradea (septembrie 2005- august 2006), coeditor la Global Construct și Praxis, reviste de publicitate și informații, este relatat în Istoria jurnalismului din România în date: enciclopedie cronologică, scrisă de Petcu Marian.