Doliu imens în România. Un cunoscut medic român a murit mult înainte de vreme

Medicul Marinela Ecea, unul dintre cei mai iubiți doctori din Sibiu, a murit, lâsându-i pe cei care i-au fost apropiați cu un mare gol în suflet.

09 iun. 2022, 21:40
Doliu imens în România. Un cunoscut medic român a murit mult înainte de vreme

Se pare că Marinela Ecea a murit subit, mult înainte de vreme. Nimeni nu s-a așteptat la o veste atât de cruntă în ceea ce o privește pe cea care a vindecat mii de pacienți.

A murit medicul sibian Marinela Ecea

Marinela Ecea lucra la Aria Clinic, iar colegii și-au luat rămas bun printr-un mesaj emoționant postat pe pagina de Facebook a instituției.

Citește și: Ana Odagiu este în doliu. Anunţul făcut pe Facebook: „E clar că Doamne Doamne avea nevoie de un înger ca tine”

Aceștia o descriu ca fiind un om minunat și un medic cu suflet mare. Mesajul este unul emoționant și arată legătura dintre medic și colegii ei.

„Anunțăm cu multă tristețe vestea trecerii la cele veșnice a colegei noastre, doamna Dr. Marinela Ecea. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer lăsând în urmă amintirea unui om minunat, a unui medic desăvârșit, care va rămâne mereu în gândurile noastre. Ne va lipsi mult Marinela, omul cald și echilibrat, colega adevărată, mereu un sprijin pentru noi toți, prietena cu zâmbet blând și vorbe bune. Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii din Aria Clinic”, au scris aceștia pe pagina de facebook.

Dr. Marinela Ecea era specializată în medicina muncii.

Pe 30 mai, lumea medicală a mai suferit o mare pierdere

Cu o zi înainte de 1 iunie, lumea medicală a mai suferit o mare pierdere. Medicul anestezist Lupşa Aurel este cel care a format Terapia Intensivă din Satu Mare avea să se stingă din viață.

Anunţul a fost făcut de către conducerea Spitalului Judeţean Satu Mare. „O veste tragică, neașteptată. Cel care condus, și format ani de-a rândul destinele terapiei intensive sătmărene, dr. Lupșa Aurel, a plecat dintre noi în această seară. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a transmis Spitalul Judeţean Satu Mare.

Citește și: Mihai Mărgineanu este în doliu. Artistul a pierdut un prieten apropiat: „Știu cine a fost și ce a însemnat”

În vârstă de aproximativ 70 de ani, doctorului Lupşa îi plăcea să joace fotbal. La fel s-a întâmplat şi luni după masa. Când a ajuns acasă însă i s-a făcut rău şi a intrat în stop cardio-respirator. Un vecin a chemat ambulanţa, dar medicul Lupşa nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.