Doliu imens în showbiz. Fiul unui cântăreţ celebru a murit înecat la doar trei ani. Părinţii sunt devastaţi

Doliu imens în showbiz. Fiul unui cântăreţ a murit înecat la doar trei ani. Părinţii sunt devastați de moartea copilului, care a avut loc la trei zile distanță de aniversarea sa. Decesul a avut loc în timp ce părinții erau plecați, iar cel mic rămăsese în grija angajaților. 

02 nov. 2022, 19:04
Doliu imens în showbiz. Fiul unui cântăreţ celebru a murit înecat la doar trei ani. Părinţii sunt devastaţi
Doliu imens în showbiz

Fiul unui cântăreţ a murit înecat la doar trei ani. Starul afro-pop nigerian, Davido, și iubita sa, Chioma Rowland, sunt şocaţi şi nu le vine să creadă ceea ce s-a întâmplat. Cei doi ieșiseră în oraș, iar când s-au întors, fiul lor se înecase într-o piscină din reședința sa din zona Banana Island din statul Lagos.

Citeşte şi: Lumea sportului este în doliu. Un campion MMA a murit după ce a făcut toxiinfecție alimentară

Fiul unui cântăreţ a murit înecat la doar trei ani

Băiețelul rămăsese în grija angajaților care se ocupă de curățenie, iar persoanele respective au fost deja preluați de oamenii legii, pentru a afla circumstanțele. „Angajații casnici de la domiciliul lui Davido au fost duși la secție pentru a-și da seama de ceea ce s-a întâmplat. Încă nu aș numi acea arestare. Dacă, după ce toți își vor da seama despre ceea ce s-a întâmplat și în urma cercetărilor preliminare, dacă cineva dintre ei va fi găsit vinovat, persoana va fi arestată acum”, au spus autoritățile.

Printre cei care au vrut să-i aducă un omagiu fiului lui Davido, se numără atât actori, cântăreți, cât şi influenceri, cum ar fi: Iyabo Ojo sau Williams Uchemba sau cântărețul Paul Play Dairo.

Nici măcar nu știu cum să reacționez la acest șoc grosolan. Speram să nu fie adevărat”, a spus actrița de film nigeriană Iyabo Ojo.

Am spus că nu voi crede nimic pe rețelele de socializare până când nu mă confirm personal. M-am rugat să fie o minciună. Sunt supărat, îndurerat și confuz. Nimeni nu merită să simtă această durere”, a fost reacția actorul Williams Uchemba.

Sunt fără cuvinte. Acest lucru este cu adevărat dureros. Fii puternic, David”, i-a urat cântărețul Paul Play Dairo.