Doliu în Biserica Ortodoxă Română! Unul dintre cei mai iubiţi duhovnici a trecut în veşnicie

Preotul Vasile Bud, fost paroh al bisericii „Sfinţii Arhangheli Mihail si Gavril” din localitatea maramureşeană Satulung, a trecut la cele veşnice.

02 iun. 2022, 16:56
Doliu în Biserica Ortodoxă Română! Unul dintre cei mai iubiţi duhovnici a trecut în veşnicie

Doliu în Biserica Ortodoxă Română! Anunţul dispariţiei a fost făcut de către Primaria Satulung. Pe pagina Primăriei a fost postat următorul mesaj de condoleanțe:

Cu regret şi durere în suflet, dar cu nădejdea în mila şi mângâierea care vin de la Dumnezeu, aducem la cunoștința că Părintele Bud Vasile preot în Parohia Ortodoxă „Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril” Satulung în perioada 1982-2020, a trecut la cele veșnice în ziua de marți, 31 mai 2022. 

Citeste si Povestea stranie a părintelui Manuil, preotul născut în satul lui Terente. Mergea pe ape, dispărea dintr-un loc şi apărea peste câteva sute de metri şi vorbea cu sfinţii

Doliu în Biserica Ortodoxă Română! Localitatea Satulung deplânge dispariţia preotului Vasile Bud

Sincere condoleanțe și gânduri de compasiune pentru familia preotului Bud Vasile, la greaua despărțire de cel care a fost parohul bisericii „Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril” din localitatea Satulung. În acest moment de întristare, adresăm gândul nostru de consolare și compasiune familiei părintelui, un om deosebit în profesie, familie, societate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Pe pagina de Facebook a Primăriei Satulung, acolo unde a fost făcut anunţul decesului, au curs mesajele de regret şi de condoleanţe.

Citeste si Ion Iliescu este în doliu: a murit primul său colaborator din FSN! Politicianul a fost găsit fără suflare în tramvaiul 23 din Bucureşti