Doliu în echipa „Visuri la cheie”: a murit după ce a luptat cu o boală nemiloasă! „Anul trecut ne întâmpina cu lacrimi de bucurie!”

Simona Pătraș, căreia echipa "Visuri la cheie" de la pro TV i-a renovat casa, a murit după o lungă luptă cu o boală nemiloasă.

05 aug. 2022, 19:13
Doliu în echipa „Visuri la cheie”: a murit după ce a luptat cu o boală nemiloasă! „Anul trecut ne întâmpina cu lacrimi de bucurie!”
Doliu în echipa "Visuri la cheie": a murit după ce a luptat cu o boală nemiloasă

Doliu în echipa „Visuri la cheie”. Simona Pătraș, căreia echipa „Visuri la cheie” i-a oferit un nou început în prima ediție a sezonului 8 al emisiunii de la Pro TV, a murit, vineri, 5 august 2022.

„Anul trecut ne întâmpina cu lacrimi de bucurie și emoție, în ciuda bolii nemiloase care o măcina. Acum trebuie să ne luăm rămas bun de la ea, cu o durere care nu se va stinge curând. Simona Pătrașc, căreia echipa „Visuri la cheie” i-a oferit un nou început în prima ediție a sezonului 8 al emisiunii, s-a stins din viață. Echipa emisiunii „Visuri la cheie” transmite condoleanțe familiei îndurerate. Odihnește-te în pace, Simona!”, este mesajul postat de Facebook de echipa „Visuri la cheie„.

Agresoarea Cristinei Joia a fost condamnată definitiv la închisoare, dar nu va ajunge după gratii

„Simona Pătraș, azi în vârstă de 18 ani, a fost numită de medicii de la Marie Curie „cel mai curajos și mai optimist copil” din câți au văzut. În 2015, viața ei a luat o turnură neașteptată, când i s-a descoperit o tumoare agresivă, care îi amenința viața. Țesutul bolnav a fost înlăturat chirurgical și se părea că pericolul o ocolise. N-a fost așa.

În 2018 a primit vestea că trebuie să renunțe la un picior, pentru a îndepărta orice risc de boală. Dar cancerul are alte mijloace pentru a se infiltra în viața noastră. Cu un picior amputat și cu dureri greu de suportat, Simona și-a propus să râdă bolii în față și să-și trăiască toate zilele cât mai optimist cu putință. Așa au cunoscut-o arhitecții de la „Visuri la cheie”, chemați în ajutorul familiei sale pentru renovarea casei.

În urmă cu opt ani, mama Simonei și tatăl vitreg au vândut garsoniera în care locuiau și au început să construiască o casă. De atunci, nu au reușit să amenajeze decât două camere, în viitorul garaj al casei. Acolo stau cu toții. Cheltuielile familiei cu boala necruțătoare a Simonei i-au determinat să pună pe pauză proiectul de casă”, a fost povestea prezentată anul trecut de Pro TV.

Dragoş Bucur a renunţat la reţelele sociale. Motivul pentru care a luat această decizie: „E o discuție foarte delicată și sensibilă”


loading...
Partenerii noștri