Dragoş Bucur a renunţat la reţelele sociale. Motivul pentru care a luat această decizie: „E o discuție foarte delicată și sensibilă”

Dragoş Bucur a renunţat la reţelele sociale şi explică şi motivul pentru care a luat această decizie. Prezentatorul este de părere că această expunere a vieţii noastre a ajuns mult prea departe şi asta îi face rău.

01 sept. 2021, 10:00
Dragoş Bucur a renunţat la reţelele sociale. Motivul pentru care a luat această decizie: „E o discuție foarte delicată și sensibilă”
Dragoş Bucur a renunţat la reţelele sociale

Dragoş Bucur a renunţat la reţelele sociale şi spune, simplu, că nu sunt pentru el. Prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie” crede că scăderea interesului pentru rețelele sociale ține și de vârstă.

Tinerii se simt în largul lor în acest mediu, care le alimentează zi de zi dorința de a-și expune în public viața privată.

Citeşte şi: CTP îl acuză Dragoş Bucur de instigare la nerespectarea legii. „Îmi pare rău că se alătură unor personaje precum senatoarea Cascada Urlătoarea”

Dragoş Bucur a renunţat la reţelele sociale

E o discuție foarte delicată și sensibilă. Care e șmecheria, de fapt, să afle lumea ce am mâncat eu la micul dejun sau cu ce m-am îmbrăcat sau ce poze mișto am făcut eu pe unde am fost? Mi se pare că hrănim așa un monstru care crește și nu se mai satură niciodată. Și, vorbind din perspectiva mea, îmi face rău.

Cred că are legătură cu vârsta, cred că se creează o altă ierarhie în viața oamenilor odată cu trecerea anilor. Am vorbit de curând cu fata mea, care e la vârsta adolescenței, despre chestia asta cu publicul, cu așa-zisele vedete din România și din afară… Care-i treaba? De fapt, nu e nicio valoare acolo. Dacă e o valoare, e prin produsul pe care-l arăți. Dacă ești un artist, important e ce produs prezinți”, a declarat Dragoș Bucur pentru PROTV.RO.

Dragoş Bucur a stârnit controverse pe Facebook

Dragoş Bucur a stârnit adevărate controverse pe pagina sa de Facebook, după ce a anunţat faptul că nu se vaccinează şi nici nu poartă mască. După această postare, prietenii virtuali s-au împărţit în trei categorii.

Mare isterie pe reţelele de socializare a prezentatorului, după o postare. Unii sunt de acord cu el, îl apreciază şi chiar îl încurajează pentru că nu vrea să se vaccineze şi nici să poarte mască: „Buna decizie ! La cât mai multe minți trezite din Matrix . Doamne ajuta!/ Felicitări pentru curaj, e ceva în mainstream să spui asta!/ Eu te admir !! Simt si fac la fel!„. (Citeşte AICI mai multe detalii)