Doliu în familia Oanei Roman! Mama ei, Mioara Roman, a murit la azil, înainte de a împlini 84 de ani

Mioara Roman a murit vineri dimineață la căminul de bătrâni din Snagov. Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din viață cu două luni înainte de a împlini 84 de ani.

23 feb. 2024, 07:45
Doliu în familia Oanei Roman! Mama ei, Mioara Roman, a murit la azil, înainte de a împlini 84 de ani

Mioara Roman, fosta soție a primului premier al României de după Revoluție, Petre Roman, a încetat din viață. Veste tristă a fost dată vineri dimineață de fiica ei, Oana Roman.

”Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici.

Tot ce sunt îți datorez. Multumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu!

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace.”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Citește și: Imagini emoționante cu Oana Roman și mama sa. Cum se simte Mioara Roman: ”E semn bun!”

Mioara Roman se afla de mai mult timp internată la un azil din Snagov. Fosta soție a lui Petre Roman se confruntat în ultima vreme cu mai multe probleme de sănătate. Anul trecut în octombrie fusese operată din nou, după cum anunța chiar atunci fiica ei, Oana Roman. Noaptea trecută a pierdut lupta cu boala. Ar fi făcut stop-cardiorespirator, potrivit spynews.ro.

Citește și: Motivul real al divorțului dintre Mioara și Petre Roman. Fostul premier a dezvăluit totul: „Mi-am pierdut mințile”

Mioara Roman și Petre Roman au fost căsătoriți ani buni. Au două fete, Oana și Catinca, însă atunci când fostul premier al României a cunoscut-o pe Silvia Chifiriuc, actuala soție, s-a îndrăgostit pe loc. Atât de tare, încât a decis să divorțeze pentru ea, chiar dacă între ei este o diferență de vârstă destul de mare.

Chiar dacă s-au despărțit, Petre Roman a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții: „Ea e o mare vorbitoare de limba arabă, o ziaristă excepțională. De la mine să auziți vreodată ceva nepotrivit sau negativ la adresa ei… exclus”, spunea Petre Roman.