Imagini emoționante cu Oana Roman și mama sa. Cum se simte Mioara Roman: ”E semn bun!”

Mioara Roman este pe mâini bune la azilul în care este internată. Recent, fiica sa, Oana, a fost în vizită la ea și a mărturisit că au luat masa în restaurantul centrului de îngrijire. ”A dorit să coboare la cafenea să stăm împreună lângă șemineu”, a povestit Oana Roman, care a și postat mai multe fotografii în care apare alături de mama ei.

02 feb. 2024, 09:21
Imagini emoționante cu Oana Roman și mama sa. Cum se simte Mioara Roman: ”E semn bun!”

Oana Roman a fost în vizită joi la mama sa, Mioara Roman, aflată în prezent într-un azil. Cele două au petrecut momente plăcute împreună. Oana Roman a dezvăluit că a avut o conversație lungă cu mama ei și că aceasta beneficiază de îngrijire excelentă.

„Stau cu mama și admirăm lacul și pădurea. Este superb acest loc, e atât de liniștit și îți dă o stare de bine, de confort. Ia uite, mami, ce frumos e! Fântâna, lacul. Îți place, mama? E frumos aici, nu? Îți dă așa, o stare bună,” a spus Oana Roman într-un filmuleț postat pe Instagram.

Citește și: Oana Roman a ajuns de urgență la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii: „E vital, trebuie să fac acea operație”

Totodată, vedeta a precizat că Mioara Roman se află într-o stare bună de sănătate, în ciuda unor probleme de sănătate cu care se confruntă.

Citește și: Oana Roman, sătulă de prețurile din supermarketuri. Ce a cumpărat vedeta cu 70 de lei: ”Vă puteți muta liniștiți la Paris sau Roma, pentru că la București e mai scump!”

„Azi mama a dorit să coboare la cafenea să stăm împreună lângă șemineu. E semn bun că e în formă din ce în ce mai bună”, a scris Oana Roman.