Doliu în familia unui concurent de la Puterea Dragostei. Trece prin momente cumplite: M-ai făcut să plâng

Una dintre vedetele postului Kanal D trece prin momente cumplite după ce o rudă foarte apropiată s-a stins din viață. Vedeta a postat un mesaj pe contul personal de Instagram în care își plânge durerea.

RomaniaTV.net
20 iun. 2020, 10:41

Este vorba despre un concurent de la Puterea Dragostei, Gabriel, unul dintre cei mai iubiți concurenți al emisiunii difuzate de Kanal D. Fanii acestuia i-au venit în sprijin imediat după postarea publicată pe contul de Instagram.

Gabriel a făcut anunțul trist prin intermediul unei fotografii cu bunica sa, dar și printr-un mesaj emoționant.

„Dumnezeu să te ierte, mamaie! Acum câteva săptămâni în urmă te-am sunat să vorbim și erai atât de fericită că mă vezi de ai început să chiui și mă făceai să râd. Acum m-ai făcut să plâng. Pentru mine ai fost o bunică minunată și sunt sigur că de acolo de sus din ceruri o să ai grijă de familia noastră”, a scris Gabriel pe Instagram.

Aceasta este poza pe care Gabriel a simțit nevoia să o posteze pe rețeaua de socializare pentru a-și onora bunica și pentru a-i face o ultimă urare. „Drum liniștit în ceruri, buni”, a scris concurentul la finalul mesajului emoționant.

De-a lungul timpului, emisiunea a fost ținta mai multor amenzi de la CNA, unele pentru limbaj bulgar, altele pentru violențele iscate între concurenți. Cea mai recentă amendă a fost în valoare de 25.000 RON, și a venit la scurt timp după o alta de 50.000 RON. Un membru al CNA a propus chiar și o amendă de 100.000 RON, dar aceasta nu a întrunit voturile necesare pentru a fi pusă în aplicare.