Fiica unui om de afaceri român s-a sinucis la 32 de ani. Nu s-a găsit niciun bilet de adio

O tânără de 32 de ani, fiica unui important om de afaceri din Arad, şi-a încheiat socotelile cu viaţa mult prea devreme.

15 nov. 2018, 14:01

O tânără de numai 32 de ani, din Arad, a ales să îşi încheie socotelile cu viaţa într-un mod brutal, mult prea devreme, scrie aradon.ro. Aceasta s-a spânzurat în locuinţa ei, fiind găsită moartă miercuri seara, în jurul orei 21:00, de familie. Tânăra este fiica unui important om de afaceri din Arad, fost director al fabricii de bere Arbema.

Citeşte şi Panică la un spectacol din Arad. Unei artiste i s-a făcut rău pe scenă. Femeia a murit la scurt timp

Potrivit informaţiilor primite de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, „femeia a fost găsită spânzurată în propria locuinţă. Nu există suspiciuni în privinţa decesului. Corpul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”. Nimeni nu îşi poate explica gestul fetei, ţinând cont de faptul că lăsa impresia că are o viaţă frumoasă, liniştită, fără griji. Iar misterul sinuciderii se adânceşte şi mai mult, dacă ţinem cont de faptul că tânăra nu a lăsat în urma ei niciun bilet prin care să îşi explice, într-un fel sau altul, gestul.