Doliu în fotbal! Un jucător de la o fostă campioană a României a murit la doar 19 ani

E doliu în lumea sportului! Un jucător al echipei de fotbal Ripensia Timişoara s-a stins din viaţă, într-un accident de circulaţie.

17 ian. 2022, 18:56
Doliu în fotbal! Un jucător de la o fostă campioană a României a murit la doar 19 ani

Fotbalistul Marijan Maric a murit, luni, la vârsta de 19 ani, a anunţat Ripensia Timişoara, clubul bănăţean din liga secundă.

„Nu ne găsim cuvintele… Marijan Maric, jucătorul Ripensiei, împrumutat la CS Dumbrăviţa, a plecat dintre noi astăzi, în urma unui tragic accident de circulaţie. În aceste momente teribile, gândurile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată. Sincere condoleanţe! Odihneşte-te în pace, drag prieten!”, a anunţat Ripensia pe site-ul oficial.

Citeşte şi: A murit Rocky Floriano, singurul român campion la box în trei ţări. A făcut infarct la doar 42 de ani!

Marijan Maric a murit la 19 ani

CS Dumbrăviţa, clubul de liga a treia la care era împrumutat Marijan Maric, a precizat că accidentul în care a murit tânărul fundaş a avut loc în Serbia.

„Încă o veste teribilă ne răscolește pur și simplu astăzi! 🙏 Condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să te aibă în pază, Marijan!”.

„Mi s-au tăiat picioarele când am aflat. Suntem pur și simplu consternați. Nici nu vreau să-mi imaginez ce atmosferă va fi în vestiar, la reunire, pentru că în aceste condiții, numai de fotbal nu ne arde”, mărturisește antrenorul echipei noastre, Cosmin Stan.

Potrivit Gazeta Sporturilor, Marijan Maric s-a născut în Serbia, Vrşeţ, a ajuns în Timișoara inițial la LPS Banatul, apoi la Ripensia, echipă care l-a împrumutat la CSC Dumbrăvița.

Citeşte şi: A murit Toma Iorga. Fostul mare jucător şi antrenor de rugby avea 60 de ani