Doliu în fotbal. Un suporter a murit chiar pe stadion în timpului unui meci din Bundesliga

Un suporter a murit, sâmbătă, în timpul meciului Schalke 04 – Bayer Leverkusen, scor 0-3, din etapa a 26-a a Bundesligii.

02 apr. 2023, 13:09
Doliu în fotbal. Un suporter a murit chiar pe stadion în timpului unui meci din Bundesliga

Doliu în fotbal. Un fan al lui Schalke a murit pe stadion în timpul meciului cu Bayer Leverkusen.  Schalke 04 a precizat, într-un comunicat, că partida a fost umbrită de “o urgenţă medicală” în tribună. “Fanii ambelor echipe au rămas tăcuţi în semn de respect, după ce echipa medicală a intervenit pentru fanul respectiv. Schalke 04 a primit la câteva minute după meci vestea tristă că tentativele de resuscitare din nefericire nu au avut succes. Gândurile noastre se îndreaptă către familia şi prietenii persoanei respective”, se arată pe site-ul clubului german.

Bayer Leverkusen s-a impus pe terenul lui Schalke 04 cu scorul de 3-0, grație golurilor marcate de Jeremie Frimpong în minutul 50, Florian Wirtz în minutul 61, respectiv Sardar Azmoun în minutul 90+2.

Doliu în televiziune, a murit la 53 de ani! Îndrăgitul prezentator se pare că avea cancer pulmonar

În urma acestei victorii, echipa antrenată de Xabi Alonso a urcat pe 7 în Bundesliga, cu 40 de puncte obținute în 26 de meciuri jucate, la egalitate cu Mainz și la un punct în spatele lui Eintracht Frankfurt. A fost a patra victorie consecutivă din campionat pentru „aspirine”.

De partea cealaltă, Schalke 04 a înregistrat prima înfrângere din ultimele 9 etape. Anterior, formația alb-albastră obținuse șase egaluri și două victorii. Echipa antrenată de Thomas Reis se află în continuare pe penultimul loc în Bundesliga, cu 21 de puncte, unul mai puțin decât Hertha și Hoffenheim, aceasta din urmă având însă un meci mai puțin disputat.

Doliu în fotbalul românesc. Un fost antrenor din Liga 1 a murit la 52 de ani

John Adrian Ene, fost fotbalist la FC Brașov și antrenor la Academica Clinceni, a decedat la numai 52 de ani. Anunțul trist a fost făcut de antrenorul Teodorov Ionuț. Și Daniel Popa, cel mai tânăr antrenor de fotbal din Liga 1 Academica Clinceni, a transmis un mesaj după decesul lui John Adrian Ene.

Doliu în lumea sportului! Adrian Merge, fost campion la judo, a murit la 35 de ani

„Este incredibil! Aseară îmi aminteam momentele frumoase pe care le-am trăit împreună și acum… Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris și Daniel Popa pe Facebook.

 

John Adrian Ene a fost portar la Steaua, Ceahlăul, FC Brașov. A evoluat și în Albania, pentru un an. La 37 de ani, John Adrian Ene s-a retras de la Dunărea Giurgiu. De aproape un deceniu, antrena la Clinceni.

În 2021, cu John Ene (50 de ani) pe bancă, Academica Clinceni a bifat primul succes după 6 luni în Liga 1, 1-0 cu Dinamo.