Doliu în fotbalul internaţional! Un cunoscut fotbalist de doar 22 de ani a murit în urma unui stop cardio-respirator

Tragedie în Columbia! Fotbalistul Andres Balanta, mijlocaş defensiv, a decedat după ce a suferit un stop cardio-respirator. Tânărul avea doar 22 de ani.

30 nov. 2022, 17:34
Doliu în fotbalul internaţional! Un cunoscut fotbalist de doar 22 de ani a murit în urma unui stop cardio-respirator

Doliu în fotbalul internaţional! Federaţia Columbiană de Fotbal a anunţat, marţi seară, decesul lui Andrés Balanta, un tânăr mijlocaş defensiv de 22 de ani, trecut pe la toate selecţiile de juniori. Campion cu Deportivo Cali sezonul trecut, Balanta era împrumutat din această vară la Atlético Tucuman (Argentina).

El s-a prăbuşit în timpul unui antrenament de marţi şi cel mai probabil a suferit un infarct. Ziarul local La Gaceta aminteşte că jucătorul a acuzat probleme de sănătate şi în perioada în care a evoluat la Deportivo Cali. În 2019, el s-a prăbuşit subit pe teren, dar în acel moment testele la care au fost supus nu au relevat rezultate anormale.

Citeste si Doliu în lumea fotbalului! Un fotbalist român și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident rutier

Potrivit unor surse din anturajul jucătorului, Andres Balanta a murit la spital, după ce manevrele de resuscitare efectuate timp de 40 de minute şi folosirea defibrilatorului nu eşuat. Clubul Deportivo Cali, la care Balanta s-a format ca jucător, a indicat pe contul sau de Twitter că „regretă profund” decesul acestuia, exprimându-şi „toată solidaritatea faţă de familia sa în acest moment dificil„. „Odihneşte-te în pace, campionule„, adaugă mesajul, însoţit de o fotografie a mijlocaşului columbian.

Citeste si Dorel loveşte din nou! Peluza stadionului de 15 milioane de euro din Târgovişte, construită în jurul colţului unei clădiri VIDEO