Dorel loveşte din nou! Peluza stadionului de 15 milioane de euro din Târgovişte, construită în jurul colţului unei clădiri VIDEO

Lucrările de modernizare la stadionul din Târgoviște au început în anul 2019. Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că ultimele meciuri ale Chindiei din anul 2022 vor putea fi jucate acasă, dar cele mai recente imagini arată că acest lucru este aproape imposibil.

29 nov. 2022, 22:32
Dorel loveşte din nou! Peluza stadionului de 15 milioane de euro din Târgovişte, construită în jurul colţului unei clădiri VIDEO

Șansele ca stadionul din Târgoviște să fie inaugurat conform estimărilor primarului, în week-end-ul 9-11 decembrie, sunt extrem de mici. Lucrarea este departe de finalizare și conține o serie de probleme tehnice.

Pe lângă faptul că încă nu are toate scaunele montate şi nici pista de atletism nu a fost instalată, într-un video postat pe Youtube se observă şi o problemă inedită, care poate fi uşor numită „tipic românească”.

Autoritățile nu au obținut acceptul de a demola o clădire aflată la câțiva metri de stadion. Arhitecții au fost nevoiți să improvizeze. Un sector al Tribunei I a fost construit în jurul clădirii buclucașe, lucru care se observă în imaginile postate pe Youtube de un vlogger din Târgoviște.

Citeşte şi: Cupa Mondială din Qatar. Fără surprize în grupa A: Ţările de Jos şi Senegal merg în optimi

La finalul lunii septembrie, Cristian Stan, primarul orașului Târgoviște, dădea asigurări că arena va fi funcțională în această iarnă, potrivit Gsp.

„În privința primului meci pe noua arenă, reiterez faptul ca finalul acestei toamne reprezintă un termen realist de finalizare a lucrărilor și facem toate eforturile ca debutul pe stadionul modernizat să se producă cu FCSB, pe 9 decembrie, acesta fiind primul meci de pe teren propriu din luna decembrie.

Și da, dincolo de alte comentarii, cred că acum este evident pentru toată lumea că foarte curând echipa noastră va juca la umbra Turnului Chindiei”, spunea Cristian Stan.

Citeşte şi: Planul lui Dan Şucu pentru a îmbogăţi Rapidul: „10% intră în bugetul Rapidului şi ajută la dezvoltarea viitorului giuleştean”