Doliu în fotbalul românesc. A murit un fost campion: ”Dumnezeu să te odihnească Baciu!”

Lumea fotbalului din România este în doliu. Clubul FC Argeș a pierdut încă un mare campion, în acest weekend.

18 apr. 2021, 10:01
Doliu în fotbalul românesc. A murit un fost campion: ”Dumnezeu să te odihnească Baciu!”

Doliu în fotbalul românesc. Constantin Olteanu, fostul fundaș central al echipei alb-violete, a decedat, sâmbătă,  la vârsta de 75 de ani. Olteanu a evoluat pentru gruparea din Trivale în perioada 1964-1978, bifând 295 meciuri și 8 goluri în tricoul alb-violet.

Doliu în fotbalul românesc. A murit un fost campion: ”Dumnezeu să te odihnească Baciu!”

Baciul” a fost om de bază în echipa FC Argeș care în sezonul 1971-1972 a câștigat primul titlu de campioană a României. Familia lui a anunţat decesul.

Anunțul decesului fostului mare campion a fost făcut de reprezentanții familiei: ”Cu mare durere în suflet, vreau să anunț trecerea în neființă a socrului meu, primul „Baci” din fotbalul românesc, fostul fundaș central al echipei FC Argeș – CONSTANTIN OLTEANU!

În urmă cu doar două săptpmâni Paul Popovici, fostul fotbalist al celor de la UTA în anii ’70, a decedat la vârsta de 72 de ani, a anunţat, miercuri, gruparea arădeană, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial.

Fostul fotbalist al echipei UTA din anii ’70, Paul Popovici, a decedat la vârsta de 72 de ani, a anunţat, miercuri, gruparea arădeană într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial.

Citește și: Diego Maradona, priveghi. Pelerinaj şi incidente violente la Casa Rosada, unde mii de argentinienii au venit să îşi ia rămas bun
„Familia UTA a primit astăzi o veste tristă de la Oradea: s-a stins din viaţă Paul Popovici, fundaşul stânga din superba generaţie roş-albă din prima parte a anilor ’70. ‘Pali’ Popovici a început fotbalul în Oradea natală, unde a jucat pentru Înfrăţirea şi Crişul. UTA l-a dorit în echipă (alături de Attila Kun) cu puţin timp înaintea istoricei duble cu Feyenoord, însă bihorenii s-au opus. Legitimarea valorosului apărător a fost reuşită în iarna lui 1971, iar de atunci Popovici a fost de neînlocuit în banda stângă. Pe 21 iunie ar fi împlinit 73 de ani. Va rămâne în amintirea utiştilor mereu. Odihnească-se în pace!”, se arată pe site-ul celor de la UTA.

Citește și: Doliu în fotbalul românesc. Fostul arbitru şi observator Stancu Tudor a murit la 63 de ani!