Doliu în handbalul românesc. Ecaterina Mihaela Drăghici, fostă jucătoare a echipei naţionale, a murit la 34 de ani

Ecaterina Mihaela Drăghici, fostă handbalistă a echipei naţionale a României, a murit la vârsta de 34 de ani, a anunţat, joi, Clubul Sportiv Rapid Bucureşti.

01 iul. 2021, 11:41
Doliu în handbalul românesc. Ecaterina Mihaela Drăghici, fostă jucătoare a echipei naţionale, a murit la 34 de ani

Ecaterina Mihaela Drăghici, fostă jucătoare a echipei naţionale, a murit la 34 de ani. Fosta sportivă va fi înmormânatată la Cimitirul Mărcuţa din Bucureşti.

Ecaterina Mihaela Drăghici, fostă jucătoare a echipei naţionale, a murit la 34 de ani

„Soarele vieții a apus pentru Ecaterina Mihaela Drăghici (Katy Niță), fostă jucătoare a echipei Rapid. Interul dreapta, născut pe 6 noiembrie 1986 a făcut junioratul la CSS Nr. 5, perioadă în care a avut și selecții la lotul național al României. După juniorat, înainte să ajungă la Rapid a jucat la Corona Brașov. Rapidistă din tată în fiică, visul ei era să joace în culorile alb-vișinii. În 2008 visul a devenit realitate și publicul îi striga numele în sala din Giulești. Chiar dacă și-a încheiat cariera la Zalău, Rapid a rămas echipa ei de suflet. În noaptea de 28-29 iunie, după eforturi îndelungate de resuscitare, Katy s-a stins. A lăsat în urmă un copil, un soț, o soră, o mamă și numeroși prieteni. Cei care doresc să o conducă pe ultimul drum, o pot face astăzi de la ora 14:00 la Cimitirul Mărcuța din București. Gândurile noastre sunt alături de familia îndurerată. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se precizează pe contul de Facebook al Clubului Sportiv Rapid București.

Larisa Iordache este în doliu. Mama ei a murit în această dimineaţă: „Vei ramane cel mai puternic om din lume”

Gică Craioveanu, în doliu. Sora lui a murit după o grea luptă cu o boală necruțătoare

Gică Craioveanu, în doliu. Sora lui a murit după o grea luptă cu cancerul. Anunțul decesului a fost postat pe pagina de Facebook a echipei Universitatea Craiova, după meciul de la Cluj-Napoca. „Toată suflarea alb-albastră este alături de Gică Craioveanu. Astăzi s-a stins din viață sora lui Grande. Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, se arată în mesajul postat de clubul Universitatea Craiova.