Larisa Iordache este în doliu. Mama ei a murit în această dimineaţă: „Vei ramane cel mai puternic om din lume”

Larisa Iordache este în doliu. Mama ei s-a stins din viaţă în această dimineaţă. Anunţul trist a fost făcut chiar de sportivă, care trece prin cea mai grea perioadă din viaţa ei. În urmă cu câteva zile, campioana a împlinit 25 de ani.

27 iun. 2021, 08:48
Larisa Iordache este în doliu. Mama ei a murit în această dimineaţă: „Vei ramane cel mai puternic om din lume”
Mama Larisei Iordache a murit

Larisa Iordache

este în doliu. Sportiva și-a anunțat apropiații și fanii, în jurul orei 5 A.M. că mama sa a murit.

Sufletul sa iti fie linistit mami. Mereu in inima, sufletul si mintea mea vei ramane cel mai puternic om din lume. Te iubesc!„, este mesajul postat de Larisa pe pagina sa de Instagram.

Anunțul survine la doar câteva zile după ce campioana noastră a împlinit vârsta de 25 de ani.

Citeşte şi: Larisa Iordache, dezamăgită de sistemul medical românesc: „Dacă nu ai pile, nu ești băgat în seamă. Nu e corect”

Larisa Iordache este în doliu. Mama ei a murit

Mama Larisei Iordache a lucrat într-o patiserie din București, iar după primele medalii obținute de către tânăra gimnastă, femeia spunea că este mândră de fiica ei, că a fost mereu lângă ea să o încurajeze.

Sunt foarte bucuroasă. Sunt mândră. M-am uitat cu atenție și am ținut pumnii strânși fetei. Am mare încredere in ea. Este un copil care a muncit si sunt foarte incantata ca multi romani sunt incatati de ea. Cand greseste seamana cu tatal ei, cand reuseste seamana cu mama ei.

Am facut multe sacrificii, am ajutat-o cat am putut, in permanenta. Am ajutat-o cand i-a fost greu, probabil de aia a ajuns si la nivelul acesta.

Tot timpul am sustinut-o inainte de a intra in sala, i-am spus ca este cea mai buna. Ea stie oricum ce are de facut, nimic in plus. A ajuns acum la o varsta, nu trebuie sa-i mai spun eu”, declara mama Larisei Iordache după ce sportiva a atins uriașa performanță în gimnastică.