Doliu în Învăţământ. Un profesor a murit la doar 37 de ani. „Mult prea devreme ai plecat. Vei fi un înger printre îngeri!”

Un profesor de religie a murit la doar 37 de ani. Toţi cei care l-au cunoscut sunt în stare de şoc. Ionuţ era un profesor dedicat meseriei sale şi era foarte îndrăgit de elevi.

29 mai 2022, 15:45
Doliu în Învăţământ. Un profesor a murit la doar 37 de ani. „Mult prea devreme ai plecat. Vei fi un înger printre îngeri!”
Doliu în Învăţământ. Profesor îndrăgit de elevi, mort la doar 37 de ani

Doliu în Învăţământ. Ionuţ Ciocmarean, un profesor de religie din Sălaj, a murit la doar 37 de ani. Potrivit primelor informaţii, acesta ar fi suferit un stop cardiac.

Doliu în Învăţământ. Profesor îndrăgit de elevi, mort la doar 37 de ani

Toţi cei care l-au cunoscut pe Ionuţ sunt şocaţi de vestea tragică. Acesta era unul dintre cei mai îndrăgiţi dascăli din Sălaj. Îşi făcea meseria cu pasiune, iar elevii săi îl iubeau. Ionuţ era profesor la Școala Specială Speranța din Zalău și la cea din Șimleu Silvaniei.

Citeşte şi Pacient mort după ce a căzut de la etajul trei al spitalului în care era internat. Medicii nu îşi pot explica tragedia

Tânărul profesor era un apropiat atât al Episcopiei Sălajului, cât și față de Mănăstirea Strâmba, acolo unde mergea foarte des alături de elevii săi, potrivit salajulliber.ro. 

Starețul Mănăstirii Voivodeni, Protosinghel Acachie Irimiea, a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare.

„Mult prea devreme ai plecat suflet blând și bun… Dar, Dumnezeu este Cel care toate le rânduiește și pe toate le împlinește dupa a Sa Voie. De acum încolo, vei fi un înger, printre Îngeri, slujind Lui Hristos și Maicii Sfinte, acolo, în veșnicie, așa cum ai făcut și în această viață!

Bunul Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în Împărăția Cerurilor, fratele nostru întru Hristos, Ionuț Ciocmarean, să te rânduiască în ceata bunilor Lui slujitori, iar Măicuța Sfântă, pe care ai iubit-o atât de mult, să te aibă sub Sfântul ei Acoperământ!”, este mesajul stareţului de la Mănăstirea Voivodeni.

Citeşte şi Un copil de aproape doi ani a murit după ce mama l-a scăpat de la etajul patru