Un copil de aproape doi ani a murit după ce mama l-a scăpat de la etajul patru

O tragedie a avut loc vineri dimineaţă, în judeţul Hunedoara. Un copil de un an şi zece luni a murit după ce mama l-a scăpat pe fereastră, de la etajul patru.

27 mai 2022, 14:45
Un copil de aproape doi ani a murit după ce mama l-a scăpat de la etajul patru
Un copil de aproape doi ani a murit după ce mama l-a scăpat de la etajul patru

Un copil de aproape doi ani a murit după ce mama l-a scăpat de la etajul patru. Tragedia s-a petrecut vineri, într-un bloc din Orăştie.

Un copil a murit după ce mama l-a scăpat pe fereastră

Potrivit primelor informaţii, mama copilului l-ar fi scăpat accidental de la fereastra apartamentului situat la etajul patru. Din păcate, copilul în vârstă de doar un an şi zece luni a murit pe loc.

Citeşte şi O fetiţă de 3 ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Timişoara. Copila se juca cu un hamster

„La faţa locului a fost trimis un echipaj de Amubulanţă, care a găsit minorul în stop cardio respirator, cu multiple leziuni grave la nivelul capului. Au fost efectuate manevre de resuscitare, iar copilul a fost transportat de urgenţă la spitalul din Orăştie, unde resuscitarea a mai continuat pentru încă aproximativ o oră. Din păcate, victima nu a supravieţuit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, potrivit realitatea.net.

Reamintim că un alt copil se zbate între viaţă şi moarte după ce a căzut tot de la etajul patru al unui bloc din judeţul Hunedoara. Potrivit primelor informaţii, totul s-a petrecut într-un moment de neatenţie la părinţilor. Copilul s-a urcat pe un scăunel şi a căzut de la fereastră

„Copilul se afla sub supravegherea părinţilor şi a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuinţe, într-un moment de neatenţie – se pare că a urcat pe un taburet, fereastra fiind deschisă”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Căderea copilului ar fi fost atenuată de o copertină, iar în momentul în care echipajele de prim-ajutor au sosit la faţa locului micuţul avea semne vitale. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Petroşani.

Poliţiştii fac cercetări şi au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi Copil căzut de la etajul 2 al unui bloc din cartierul Băneasa din Capitală