DOLIU în lumea artistică! Un cântăreţ şi o adevărată legendă a comedie a fost găsit mort în casă

Tragedia zilei de vineri, după ce un cunoscut cântăreţ şi comediant a fost găsit mort în casa sa din Spania. Din primele informaţii se pare că moartea a survenit natural şi nu există indiciile unui incident suspect.

RomaniaTV.net
10 mai 2019, 06:55

Freddie Starr a murit la vârsta de 76 de ani. Comedianul și solistul trupei „The Midnighters” a fost găsit fără suflare pe podeaua locuinței lui din Costa Del Sol de către îngrijitorul său.

Poliția a transmis că nu există nimic care să indice că moartea lui Freddie Star este una suspectă. Legenda din comedie suferea de astm bronșic, iar în anul 2010 a trecut printr-o operație de bypass după ce a suferit un atac de cord.

Dar este de așteptat ca o autopsie să aibă loc vineri la Institutul de Medicină Legală din Malaga pentru a exclude posibilitatea ca moartea comedianului să fie rezultatul unei crime, potrivit libertatea.ro. Freddie Starr a fost unul dintre cele mai mari vedete ale anilor 70′, 80′ și 90′. Fanii iubeau comportamentul lui sălbatic și imprevizibil. Freddie Starr în anul 2012, la un an după ce a suferit un atac de cord.